Какво мислите за предложените промени в ЗДвП?
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Какво мислите за предложените промени в ЗДвП?
Като цяло- ЗА... Но трябва да се доизкусурят някои неща... Но и в този вид да ги приемат няма да се оплаквам много, но САМО И ЕДИНСТВЕНО когато намерят ефективен начин да се спре практиката "И к'во праим сега"...
И дума няма да кажа, че ми взимат книжката- ама да видя и как спират от движение някоя кола за 200+ бона с тъмни предни стъкла, да видя как на наглото копче дето си кара Кайена с поне 120 в града му взимат книжката и т.н. Когато закона започне да важи за всички без изключение, глобяват наред и куките не ми искат пари, а ми пишат директно акт
тогава да слагат к'вито си искат глоби, не ми дреме хич- и без друго съм почти примерен шофьор поне относно скоростта, колана и телефона...
И дума няма да кажа, че ми взимат книжката- ама да видя и как спират от движение някоя кола за 200+ бона с тъмни предни стъкла, да видя как на наглото копче дето си кара Кайена с поне 120 в града му взимат книжката и т.н. Когато закона започне да важи за всички без изключение, глобяват наред и куките не ми искат пари, а ми пишат директно акт

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Твърдо ЗА, но първо да си оправят сабираемоста и корупцията, защото иначе 90% от нарушенията ще се минават отново с 10-100лв, а другите 10% по договаряне.
Само искам да допълня, че не съм съгласен при неспиране на зебра да ми взимат книжката за месец, нека глобата е 100лв, но неможе да ми вземат книжката, освен ако не се съгласят на всеки пешеходец пресичащ без да е на зебра да му се налага глоба също 100лв и да му се чупят краката за да е 1 месец в къщи!
Само искам да допълня, че не съм съгласен при неспиране на зебра да ми взимат книжката за месец, нека глобата е 100лв, но неможе да ми вземат книжката, освен ако не се съгласят на всеки пешеходец пресичащ без да е на зебра да му се налага глоба също 100лв и да му се чупят краката за да е 1 месец в къщи!

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Неее, пешеходец който пресича НЕ на пеш. пътека, а където му е кеф да имаме право да го газим безнаказано- за 3 дена максимум ще се отучат 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
ms написа:Неее, пешеходец който пресича НЕ на пеш. пътека, а където му е кеф да имаме право да го газим безнаказано- за 3 дена максимум ще се отучат

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
ms написа:Неее, пешеходец който пресича НЕ на пеш. пътека, а където му е кеф да имаме право да го газим безнаказано- за 3 дена максимум ще се отучат
Все пак пешеходците са измислили автомобилите,не обратното,ходи у швейцария да видиш как като стъпи пешеходец на платното как всичко спира,а не да ме гледат хората като извънземен като им спра на пътеката и ги пускам,мислят си че им гласим нещо (реални случки от пловдив)
И да въведат закон, без да имаш книжка да не можеш да си купуваш кола
Е нали един го даваха по господарите, фиркан, без книжка, ама има 3 коли ... и се обяснява даже как не бил виновен, видите ли
Дееба и мангустите. А пък ако си дадеш колата на някой такъв без книжка, зимат твойта . И твърдо ЗА конфискуване на колите на такива - карал без книжка - взимат ти колата, ако ще да е регистрирана на името на арменския поп. Хващат те пиян да караш втори или трети път - пак оставаш на сухо
Щото друг начин просто не виждам 

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Костов е виновен.
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3