Блъскаш се в дърво, отиваш пак на изпит
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Блъскаш се в дърво, отиваш пак на изпит
Toneloker написа:Ми, ако се блъсна в дървото в опит да избегна челен удар, някоя дупка или няква крава или нещо подобно ко прайм?
Или ако след употреба на алкохол нежното създание, временно заемащо предна лява седалка, подпре некоя фиданка при паркиране?

- Ооооо, другарко шИфьор, в закона пише "Който се блъсне в дърво"...
- Ама другарю милиционер, аз на заден - докато паркирам, пък и тва е по-скоро храст отколкото дърво...
- Ааааааа - на заден, на преден - закона не го интересува как точно сте се блъснала. Пък тва дръвче, ще стане голямо един ден - и дотогава пак си е дърво.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
flame написа:Или ако след употреба на алкохол нежното създание, временно заемащо предна лява седалка, подпре некоя фиданка при паркиране?
- Ама другарю милиционер, аз на заден - докато паркирам, пък и тва е по-скоро храст отколкото дърво...
- Ааааааа - на заден, на преден - закона не го интересува как точно сте се блъснала. Пък тва дръвче, ще стане голямо един ден - и дотогава пак си е дърво.
Koлега, може и малки деца да четат тук

Никой не мое ма връне на селу!
saleen написа:flame написа:Или ако след употреба на алкохол нежното създание, временно заемащо предна лява седалка, подпре некоя фиданка при паркиране?
Koлега, може и малки деца да четат тукНякакви асоциации долавям в този пример...
Бе деаам кви асоциации си праиш...

Синтезирано: като пия никога не карам, но много обичам представителките на нежния пол, които не пият и обичат да карат (след като аз съм пил)

Надявам се поне другата част от краткия ми пост да си разбрал без да си правиш асоциации

Абе да се взима книжката, ма да се гледат тея дела в съда, не некакъв шапкар да преценява на место дали да я взима или не, според зависи това колко го стяга шапката. Щото ситуации верно много. Ма 90% съм сигурен, че са малоумни - мокър асфалт, тъмно , скорост 130-140 , драйвера на 2 ракии - и хоп , изведнъж му изкача дърво от някъде
Или пък ненадейно пътя завива, преди да е успел да реагира .

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
flame написа:Toneloker написа:Ми, ако се блъсна в дървото в опит да избегна челен удар, някоя дупка или няква крава или нещо подобно ко прайм?
Или ако след употреба на алкохол нежното създание, временно заемащо предна лява седалка, подпре некоя фиданка при паркиране?![]()
![]()
Защо пък реши да намесиш алкохола?

А сега, ако ми кажеш, че, ако попаднеш в ситуация в, която да си трезвен и някой да ти излезе в завоя в твоето платно ти ще се блъснеш в него, а няма да се опиташ да избегнеш удара?

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Голяма простотия! Дано не го приемат! 

- BUMER_87
- Потребител
-
- Кара: BMW E36
- Детайли за колата: 96 318i
BiTurbo написа:Абе кви са тия простотии бе, тия хора от правителството се чудят с кво да се занимават само ми се струва, че да минава по бързо времето. Както каза колегата по горе, закони си има и то добри, трябва да започнат да се спазват сегашните, а не да се мислят нови, които пак ще изключват дадена прослойка от обществото, а тия дето не тряя ще бъдат засегнати, айде няма нужда.....
пра

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Абсолютно съгласен, а ако има пострадали в колата ти, да се отнема и автомобила в полза на държавата !

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Бе за кое сте съгласни бе
Разбирам пътя ти да е път и улицата улица,че да се мислят такива закони
ама наще хубавци пак отзад напред ги мислят нещата
За безсмъртните батки дето трепят хората да измислят друга противоотрова 

Усещам като го приемат тоя закон, катаджийте вместо да се кашират зад борчетата, ще ги поставят на пътната платно и ще чакат да се нахендриш, да дойдат да попитат след това "кво прайме" 

- BMW318 i-KOKO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 318i M43
- Мечтае да кара: M4
И дасе ядосвате файда няма че са тъпанари нашите държвници такива са поредната глупост в тая държава.
Мисля че тоя закон няма д бъде приет ми хората и без дървета се блъскат,преобръщат та цял закон заради едно дърво 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
dimithur написа:Усещам като го приемат тоя закон, катаджийте вместо да се кашират зад борчетата, ще ги поставят на пътната платно и ще чакат да се нахендриш, да дойдат да попитат след това "кво прайме"
Отиваме на курс по дървообработване, тва праим

Никой не мое ма връне на селу!
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2