Блъскаш се в дърво, отиваш пак на изпит

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Блъскаш се в дърво, отиваш пак на изпит

Мнение от flame » 26 Апр 2010, 17:36

Toneloker написа:Ми, ако се блъсна в дървото в опит да избегна челен удар, някоя дупка или няква крава или нещо подобно ко прайм?

Или ако след употреба на алкохол нежното създание, временно заемащо предна лява седалка, подпре некоя фиданка при паркиране? :mhihi: :ok:
- Ооооо, другарко шИфьор, в закона пише "Който се блъсне в дърво"...
- Ама другарю милиционер, аз на заден - докато паркирам, пък и тва е по-скоро храст отколкото дърво...
- Ааааааа - на заден, на преден - закона не го интересува как точно сте се блъснала. Пък тва дръвче, ще стане голямо един ден - и дотогава пак си е дърво.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 26 Апр 2010, 17:39

flame написа:Или ако след употреба на алкохол нежното създание, временно заемащо предна лява седалка, подпре некоя фиданка при паркиране?
- Ама другарю милиционер, аз на заден - докато паркирам, пък и тва е по-скоро храст отколкото дърво...
- Ааааааа - на заден, на преден - закона не го интересува как точно сте се блъснала. Пък тва дръвче, ще стане голямо един ден - и дотогава пак си е дърво.

Koлега, може и малки деца да четат тук :paranoid: Някакви асоциации долавям в този пример...
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 26 Апр 2010, 17:48

saleen написа:
flame написа:Или ако след употреба на алкохол нежното създание, временно заемащо предна лява седалка, подпре некоя фиданка при паркиране?

Koлега, може и малки деца да четат тук :paranoid: Някакви асоциации долавям в този пример...

Бе деаам кви асоциации си праиш... :mhihi:
Синтезирано: като пия никога не карам, но много обичам представителките на нежния пол, които не пият и обичат да карат (след като аз съм пил) :mhihi:
Надявам се поне другата част от краткия ми пост да си разбрал без да си правиш асоциации :mrgreen:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 26 Апр 2010, 21:36

Абе да се взима книжката, ма да се гледат тея дела в съда, не некакъв шапкар да преценява на место дали да я взима или не, според зависи това колко го стяга шапката. Щото ситуации верно много. Ма 90% съм сигурен, че са малоумни - мокър асфалт, тъмно , скорост 130-140 , драйвера на 2 ракии - и хоп , изведнъж му изкача дърво от някъде :mhihi: Или пък ненадейно пътя завива, преди да е успел да реагира .
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 26 Апр 2010, 23:04

flame написа:
Toneloker написа:Ми, ако се блъсна в дървото в опит да избегна челен удар, някоя дупка или няква крава или нещо подобно ко прайм?

Или ако след употреба на алкохол нежното създание, временно заемащо предна лява седалка, подпре некоя фиданка при паркиране? :mhihi: :ok:

Защо пък реши да намесиш алкохола? :dunno: Те и сега вземат книжките за алкохол. :mhihi:
А сега, ако ми кажеш, че, ако попаднеш в ситуация в, която да си трезвен и някой да ти излезе в завоя в твоето платно ти ще се блъснеш в него, а няма да се опиташ да избегнеш удара? :kuku:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 26 Апр 2010, 23:06

Голяма простотия! Дано не го приемат! :nono:

Потребител
Аватар
Кара: BMW E36
Детайли за колата: 96 318i

Мнение от BUMER_87 » 26 Апр 2010, 23:13

BiTurbo написа:Абе кви са тия простотии бе, тия хора от правителството се чудят с кво да се занимават само ми се струва, че да минава по бързо времето. Както каза колегата по горе, закони си има и то добри, трябва да започнат да се спазват сегашните, а не да се мислят нови, които пак ще изключват дадена прослойка от обществото, а тия дето не тряя ще бъдат засегнати, айде няма нужда.....

пра :yes: вилно колега

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 27 Апр 2010, 0:01

Абсолютно съгласен, а ако има пострадали в колата ти, да се отнема и автомобила в полза на държавата !
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 27 Апр 2010, 0:30

Бе за кое сте съгласни бе :banghead: Разбирам пътя ти да е път и улицата улица,че да се мислят такива закони :dummy: ама наще хубавци пак отзад напред ги мислят нещата :clap: За безсмъртните батки дето трепят хората да измислят друга противоотрова :dummy:
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 27 Апр 2010, 0:50

Усещам като го приемат тоя закон, катаджийте вместо да се кашират зад борчетата, ще ги поставят на пътната платно и ще чакат да се нахендриш, да дойдат да попитат след това "кво прайме" :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 318i M43
Мечтае да кара: M4

Мнение от BMW318 i-KOKO » 27 Апр 2010, 17:16

И дасе ядосвате файда няма че са тъпанари нашите държвници такива са поредната глупост в тая държава. :ranting: Мисля че тоя закон няма д бъде приет ми хората и без дървета се блъскат,преобръщат та цял закон заради едно дърво :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 27 Апр 2010, 17:24

dimithur написа:Усещам като го приемат тоя закон, катаджийте вместо да се кашират зад борчетата, ще ги поставят на пътната платно и ще чакат да се нахендриш, да дойдат да попитат след това "кво прайме" :mhihi:

Отиваме на курс по дървообработване, тва праим :mhihi: Тоз талант трябва да се развива :)
Никой не мое ма връне на селу!

Предишна

Назад към Извън Темата