Пътуване в чужбина
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Пътуване в чужбина
Здравейте колеги! Предстои ми пътуване до Белгия,но не с колата ми,а с автобус! Искам да попитам дали ще ми трябва задграничен паспорт или мога да пътувам само с личната си карта? И как стои въпроса ако имам неплатени здравни осигуровки? Благодаря предварително!!!
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Re: Пътуване в чужбина
За здравните осигуровки да не ти пука,никой не спира,имаше доста изписано,ако случайно някои се заяде,правиш една едноседмична и минаваш,това става на границата.Последно на Велик ден минавах и нямаше никви ядове.Щом си в Европа минаваш навсякъде с ЛК,но ако имаш и паспорт си го носи с теб.Нека за паспорта кажа някои,който е пътувал към Белгия.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Aко имаш паспорт - носи си го. По принцип не го искат, но преди 10-на дни като идвах към БГ, учудващо ми искаха точно паспорта на влизане и излизане от Румъния.

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Ако имаш паспорт нищо не ти пречи да го вземеш. Току виж някой пресно излюпен европеец реши да се направи на интересен и ти го поиска. На мен в Унгария не ми уважиха личната карта. Тъпата грозна маджарка искаше паспортите. След като направих един коментар минах на цялостен обиск. Не че пренасях нещо незаконно, но това ми костваше един час да си подредя багажа в колата. За здравните вноски никой не съм чул да го търсят до сега.
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Благодаря колеги! Аз мога и да си извадя и паспорт,но не ми се занимава с него! Затова исках да разбера дали може с личната карта-все пак сме уж в Европейския съюз!
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
....все пак сме уж в Европейския съюз!
Че сме вътре,сме,ама дали нислятат за Европейци?????????????????????????????????????
Че сме вътре,сме,ама дали нислятат за Европейци?????????????????????????????????????
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
xpl0d написа:Aко имаш паспорт - носи си го. По принцип не го искат, но преди 10-на дни като идвах към БГ, учудващо ми искаха точно паспорта на влизане и излизане от Румъния.
не им трябва,явно е нямало за какво друго да поискат да по4епиш,немам едно минаване през която и да е граница в Румъния и д ане поискат поне 10-та4е

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
...последната граница посока Белгия е сръбско-унгарската / за контрол на документи говоря /
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
bavareca_86 написа:xpl0d написа:Aко имаш паспорт - носи си го. По принцип не го искат, но преди 10-на дни като идвах към БГ, учудващо ми искаха точно паспорта на влизане и излизане от Румъния.
не им трябва,явно е нямало за какво друго да поискат да по4епиш,немам едно минаване през която и да е граница в Румъния и д ане поискат поне 10-та4е
Бе и аз се учудих, ама бяхме бая народ и не съм бутал нищо ни на влизане, ни на излизане. Ще видим сега наобратно как ще е

10 мнения
• Страница 1 от 1