Пътуване в чужбина

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Пътуване в чужбина

Мнение от Stoqnov_1979 » 29 Юни 2010, 20:17

Здравейте колеги! Предстои ми пътуване до Белгия,но не с колата ми,а с автобус! Искам да попитам дали ще ми трябва задграничен паспорт или мога да пътувам само с личната си карта? И как стои въпроса ако имам неплатени здравни осигуровки? Благодаря предварително!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Re: Пътуване в чужбина

Мнение от pistata9889 » 29 Юни 2010, 20:27

За здравните осигуровки да не ти пука,никой не спира,имаше доста изписано,ако случайно някои се заяде,правиш една едноседмична и минаваш,това става на границата.Последно на Велик ден минавах и нямаше никви ядове.Щом си в Европа минаваш навсякъде с ЛК,но ако имаш и паспорт си го носи с теб.Нека за паспорта кажа някои,който е пътувал към Белгия.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: е60 525 x-drive
Мечтае да кара: M6

Мнение от Sesko » 29 Юни 2010, 21:46

Никакъв проблем да пътуваш само с лична карта 8)
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 29 Юни 2010, 22:11

Aко имаш паспорт - носи си го. По принцип не го искат, но преди 10-на дни като идвах към БГ, учудващо ми искаха точно паспорта на влизане и излизане от Румъния.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 29 Юни 2010, 22:16

Ако имаш паспорт нищо не ти пречи да го вземеш. Току виж някой пресно излюпен европеец реши да се направи на интересен и ти го поиска. На мен в Унгария не ми уважиха личната карта. Тъпата грозна маджарка искаше паспортите. След като направих един коментар минах на цялостен обиск. Не че пренасях нещо незаконно, но това ми костваше един час да си подредя багажа в колата. За здравните вноски никой не съм чул да го търсят до сега.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 29 Юни 2010, 22:42

Благодаря колеги! Аз мога и да си извадя и паспорт,но не ми се занимава с него! Затова исках да разбера дали може с личната карта-все пак сме уж в Европейския съюз!

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 29 Юни 2010, 23:50

....все пак сме уж в Европейския съюз!

Че сме вътре,сме,ама дали нислятат за Европейци?????????????????????????????????????
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 30 Юни 2010, 1:39

xpl0d написа:Aко имаш паспорт - носи си го. По принцип не го искат, но преди 10-на дни като идвах към БГ, учудващо ми искаха точно паспорта на влизане и излизане от Румъния.

не им трябва,явно е нямало за какво друго да поискат да по4епиш,немам едно минаване през която и да е граница в Румъния и д ане поискат поне 10-та4е :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 30 Юни 2010, 14:44

...последната граница посока Белгия е сръбско-унгарската / за контрол на документи говоря /
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 30 Юни 2010, 14:47

bavareca_86 написа:
xpl0d написа:Aко имаш паспорт - носи си го. По принцип не го искат, но преди 10-на дни като идвах към БГ, учудващо ми искаха точно паспорта на влизане и излизане от Румъния.

не им трябва,явно е нямало за какво друго да поискат да по4епиш,немам едно минаване през която и да е граница в Румъния и д ане поискат поне 10-та4е :mhihi:

Бе и аз се учудих, ама бяхме бая народ и не съм бутал нищо ни на влизане, ни на излизане. Ще видим сега наобратно как ще е :mhihi:
Изображение

Назад към Извън Темата