Сънувате ли странни сънища?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
Мечтае да кара: 850
Детайли за колата: петица- хубавица

Re: Сънувате ли странни сънища?

Мнение от akula » 03 Юли 2010, 14:08

M3 E92 написа:
saleen написа:Tози сън има неосъзнат сексуален смисъл - това с влизането на колата в дупките, хубаво, че завоят е бил десен, а не ляв, иначе новините ще са лоши :mhihi:

Хубаво, че дупката се е отворила в завоя надясно и той е влязъл в нея, а не в завоя наляво, а :mhihi:

Сега си спомних и за вчерашния следобеден сън (всеки път, когато спя, сънувам :shock:) - бяхме в Ню Йорк с един друг пич, облечени в черни костюмчета ии май трябваше да убием някого от големите клечки на САЩ :lol: Аз се бях изнервил нещо и му викам "Чакай, да отида до буДката да си купя нещо за четене", та отивам аз и без да поглеждам кой е на щанда, си казвам "Един Autobild" 8) И се показва ей тази госпожица и ме пита "А, какво да бъде, господине? ;)", а аз, като я видях, тръгнах да повтарям, но заеквайки :mhihi: После не помня какво й казах, но успях да я сваля и всичко завърши, както исках :oops: А с колегата и "мисията" ни не знам какво стана, напълно ги бях забравил след тая случка :mrgreen:

с тая госпойца, и аз щях да забравя и мисия и партьор, и сичко :mhihi:
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 03 Юли 2010, 16:48

покрай световното якоооооо
Поради простата причина, че след 23:30 съм доволно почерпен и ги сънувам едни реални и яко филм...

ако не съм пил всичко е наред ...

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 03 Юли 2010, 16:50

:mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 03 Юли 2010, 17:15

Явор написа::mhihi:

Тия еднозначни твои постове ме карат да се чувствам някакси нищожен :lol: Все едно искаш да кажеш "К'ви са недъгави тия, а я къв съм готин 8)" :oops:

Да не съм офф: Един път бях сънувал, че съм на почивка във Варна.. И както си ходя по центъра покрай х-л Черно море, идва при мен една приятелка и ме пита "Искаш ли да си го видиш?", аз й казвам "Аз ли да си го видя или ти да ми го видиш? :mhihi:", а тя продължава "Ти, ти..", аз викам "Ок" :lol: И изведнъж ми подава едно бебе и ми вика "Т'ва същество е твое" :shock: Стоях аз около 1 минута вцепенен, гледам ту бебето, ту нея.. :lol: Накрая изтрезнях от шока, седнахме на 1 пейка да йм се радвам и на двамата ии започнах да се чувствам щастлив, понеже тя красива, нали.. Хубава жена щях да имам, ама свърши сънят :roll: :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 03 Юли 2010, 17:39

akula написа:
M3 E92 написа:
saleen написа:Tози сън има неосъзнат сексуален смисъл - това с влизането на колата в дупките, хубаво, че завоят е бил десен, а не ляв, иначе новините ще са лоши :mhihi:

Хубаво, че дупката се е отворила в завоя надясно и той е влязъл в нея, а не в завоя наляво, а :mhihi:

Сега си спомних и за вчерашния следобеден сън (всеки път, когато спя, сънувам :shock:) - бяхме в Ню Йорк с един друг пич, облечени в черни костюмчета ии май трябваше да убием някого от големите клечки на САЩ :lol: Аз се бях изнервил нещо и му викам "Чакай, да отида до буДката да си купя нещо за четене", та отивам аз и без да поглеждам кой е на щанда, си казвам "Един Autobild" 8) И се показва ей тази госпожица и ме пита "А, какво да бъде, господине? ;)", а аз, като я видях, тръгнах да повтарям, но заеквайки :mhihi: После не помня какво й казах, но успях да я сваля и всичко завърши, както исках :oops: А с колегата и "мисията" ни не знам какво стана, напълно ги бях забравил след тая случка :mrgreen:

с тая госпойца, и аз щях да забравя и мисия и партьор, и сичко :mhihi:

Добре си свършил в гащите т'ва е мокър сън аз като по-малък имах такива, четох някъде, че е нормално за мъже на всякаква възраст, щото си говорихме с един познат, който е на 30 и още му се случват мокрите, а аз може би от година не съм имал :) Липсва ми това чувство сутрин да бягам по боксерки за хавлията и веднага в банята да се мия :) и боксерките директно в пералнята, че ако майка ми ги пипне голям срам ще бера :)

M3 E92 написа:

Тия еднозначни твои постове ме карат да се чувствам някакси нищожен :lol: Все едно искаш да кажеш "К'ви са недъгави тия, а я къв съм готин 8)" :oops:

Да не съм офф: Един път бях сънувал, че съм на почивка във Варна.. И както си ходя по центъра покрай х-л Черно море, идва при мен една приятелка и ме пита "Искаш ли да си го видиш?", аз й казвам "Аз ли да си го видя или ти да ми го видиш? :mhihi:", а тя продължава "Ти, ти..", аз викам "Ок" :lol: И изведнъж ми подава едно бебе и ми вика "Т'ва същество е твое" :shock: Стоях аз около 1 минута вцепенен, гледам ту бебето, ту нея.. :lol: Накрая изтрезнях от шока, седнахме на 1 пейка да йм се радвам и на двамата ии започнах да се чувствам щастлив, понеже тя красива, нали.. Хубава жена щях да имам, ама свърши сънят :roll: :lol:

на тия сънища им се вика кошмари ...

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 03 Юли 2010, 19:07

M3 E92 написа:

смея се на поста на колегата по-горе..ако не можеш да стоплиш г-н Играчев :winky:..апропо..ти имаш ли някъде мнение освен във "ФЪН" или някоя футболна тема....тва е бмв форум
п.с...всъщност кат ти разцъках всички мненията сега..се чудя какво правиш в тоя форум...ама ще оправя грашката :mhihi:..а и още един п.с./като ти прочетох съня :mhihi: .май си девствен още :ok:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e31 850i ,f10 520d
Мечтае да кара: Детско багерче

Мнение от BMWgiunter » 03 Юли 2010, 19:17

И аз много често сънувам всякакви изчанчености, някой път сънувам, че сънувам, искам да се събудя, пък не мога, ще пукна някой вечер тъй :help:

Хахаха колега може и да има нещо вярно в това което казваш,но ме притеснява и друго... щом десния ми завой е неуспешен защото пътя пропада ,но ако бях завил на ляво и премина безпрепятсвено...това какво по дяволите ще означава :mhihi: :mhihi: :help:
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 03 Юли 2010, 19:24

...всичките ми хубави сънища завършват по един и същи начин - с тропане по врата и викове "Отваряй, полЮция!"...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 03 Юли 2010, 19:30

Явор написа:
M3 E92 написа:

смея се на поста на колегата по-горе..ако не можеш да стоплиш г-н Играчев :winky:..апропо..ти имаш ли някъде мнение освен във "ФЪН" или някоя футболна тема....тва е бмв форум
п.с...всъщност кат ти разцъках всички мненията сега..се чудя какво правиш в тоя форум...ама ще оправя грашката :mhihi:..а и още един п.с./като ти прочетох съня :mhihi: .май си девствен още :ok:

Да, бе, ясно на какво се смееш, ма просто така изолирано ми стои странно.. :roll:
п.с.1. Надявам се т'ва лято да си оправдая регистрацията във форума ;)
п.с.2. Аз съм с отживялото мислене, пазя се за първата брачна нощ :mrgreen:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 04 Юли 2010, 10:55

Прясно от тази вечер
1. Баща ми вади от гаража Е30 пикап, аз е така :shock:
2. Баща ми почва да раздава на всеки познат по една туба хубаво масло, съмненията ми са, че е спечелил от тотото :mhihi:

:help:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата