До "колежката" с Е36 купе на пътя от Банкя към София...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39, 520i 1997
Мечтае да кара: Mercedes CLS 63 AMG

До "колежката" с Е36 купе на пътя от Банкя към София...

Мнение от buller » 04 Юли 2010, 22:00

Колеги, не зная дали е тук мястото на тази тема, но бъдете толерантни на пътя към другите, било и с друга марка автомобили ;) Не всички карат БМВ, все пак...
За какво иде реч...
Днес с мои приятели решихме да се разходим из възвишенията покрай София и логично за катерене взех не Е39-ката, а... Голф 3-ката. Едно че е по-висока, второ, че е дизел и трето, че понася по-добре дупките (от финансова гледна точка :mhihi: ). Та, с компанията тръгнахме от Банкя по пътя на автобус 42 (т.е. по разкопаното подобие на път). За тези от вас, които не знаят - на много места има само една лента, защото в другата полагат тръби и движението се осъществява със светофари. Бях подготвен за това и си карах съвсем спокойно (40 ограничение и забранени изпреварвания в участъка). Пред мен има кола - кара с 45-50. Карам зад него и в един момент ме застига тъмно БМВ Е36 с нахъсана госпожица вътре. Движеше се доста бързо и ме застигна за отрицателно време. Аз карах зад първата кола в лява лента, защото дясната е само затъпкана и с множество неравности.
"Колежката" явно се издразни, че някакво Голфче й пречи на ралито, на което бе тръгнала и се лепна зад мен, без да спазва дистанция. Постоянно къси/дълги, за да се махна от "нейния" път. Първоначално й се издразних и не отстъпих, като на моменти нейната броня бе твърде близо - за да не се получи сакатлък натиснах педала на спирачката - колкто да й кажа да се дръпне. Тя логично се дръпна, но след секунда пак зад мен :nono: В първия удобен момент й пуснах десен мигач и се дръпнах леко вдясно (в неравностите), за да мине - не се знае за къде бърза... Но тя нагла! Още не съм й освободил изцяло лентата и тя тръгва да изпреварва. Мина опасно близо до мен, след което с малоумна маневра изпревари и колата пред мен, точно преди светофарна уредба (с червен сигнал). Аз си влязох вляво и застигнах двата автомобила пред мен, защото светофарът бе червен. Ето - бърза, бърза и е до никъде. В този момент светва зелено и тази овца седи на спирачка :shock: Е, определено колата зад нея, както и аз (трета кола) се изнервихме. Понеже не бях спрял напълно дадох ляв мигач и задминах втората кола. В момента, в който изпреварвах и нея тя направи рязка маневра вляво и тръгна успоредно на мен. За да не се удари в светофара ме изтласка от платното и с двете леви гуми влязох в крайпътния банкет, след което се натресох с предна лява в красива БГ дупка... Намалих и тя избяга напред.
Колата имаше някакви стикери на задното стъкло - вероятно на БМВ форума (бяха със същия шрифт и бял цвят). Ако някоя госпожица познае себе си (а и не само госпожици, а всички подобни колеги с лош поглед) в тази история да се замисли какво направи ;) Подобно шофиране е опасно за другите участници в движението - нещо, което пилешкият й мозък трудно би осмислил...
Преди бе модно да имаш Голф 2, но смятам че същите тези индивиди "доразвиха" своя комплекс до Е36... Нищо лично към никой от тук пишещите ;)
Всеки да направи поуките за себе си...
Аз се радвам, че на нас и на колата ни няма нищо ;) Принципно пропускам подобни "състезатели" да си търсят мантинелата или стълба другаде, но в този случай нямаше много къде да мърдам и въпреки това й направих път... Последвалата ми постъпка бе изцяло продиктувана от малоумното й поведение...
Та, ако някой има представа кое е това момиче - тъмна Е36 купе от Банкя или региона със софийска регистрация (или поне там да движи често), нека й предаде да кара по-спокойно и с малко повече мисъл, ако има някой в главата...

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Re: До "колежката" с Е36 купе на пътя от Банкя към София...

Мнение от vanci88 » 04 Юли 2010, 22:10

Тъпа селянка....
36436
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 04 Юли 2010, 22:14

тва е било дваиска чувал съм , че е36 дваиските върват много :mhihi: :mhihi:
:roll:
доста селяни срамът марката :yes:
bedrock city racing

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 04 Юли 2010, 22:24

то и мене днес една оФцъ щеше да ми омаже м3ката,ама не пуснах тема..тва са рисковете на пътя :yes:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Назад към Извън Темата