До "колежката" с Е36 купе на пътя от Банкя към София...
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- buller
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39, 520i 1997
- Мечтае да кара: Mercedes CLS 63 AMG
До "колежката" с Е36 купе на пътя от Банкя към София...
Колеги, не зная дали е тук мястото на тази тема, но бъдете толерантни на пътя към другите, било и с друга марка автомобили
Не всички карат БМВ, все пак...
За какво иде реч...
Днес с мои приятели решихме да се разходим из възвишенията покрай София и логично за катерене взех не Е39-ката, а... Голф 3-ката. Едно че е по-висока, второ, че е дизел и трето, че понася по-добре дупките (от финансова гледна точка
). Та, с компанията тръгнахме от Банкя по пътя на автобус 42 (т.е. по разкопаното подобие на път). За тези от вас, които не знаят - на много места има само една лента, защото в другата полагат тръби и движението се осъществява със светофари. Бях подготвен за това и си карах съвсем спокойно (40 ограничение и забранени изпреварвания в участъка). Пред мен има кола - кара с 45-50. Карам зад него и в един момент ме застига тъмно БМВ Е36 с нахъсана госпожица вътре. Движеше се доста бързо и ме застигна за отрицателно време. Аз карах зад първата кола в лява лента, защото дясната е само затъпкана и с множество неравности.
"Колежката" явно се издразни, че някакво Голфче й пречи на ралито, на което бе тръгнала и се лепна зад мен, без да спазва дистанция. Постоянно къси/дълги, за да се махна от "нейния" път. Първоначално й се издразних и не отстъпих, като на моменти нейната броня бе твърде близо - за да не се получи сакатлък натиснах педала на спирачката - колкто да й кажа да се дръпне. Тя логично се дръпна, но след секунда пак зад мен
В първия удобен момент й пуснах десен мигач и се дръпнах леко вдясно (в неравностите), за да мине - не се знае за къде бърза... Но тя нагла! Още не съм й освободил изцяло лентата и тя тръгва да изпреварва. Мина опасно близо до мен, след което с малоумна маневра изпревари и колата пред мен, точно преди светофарна уредба (с червен сигнал). Аз си влязох вляво и застигнах двата автомобила пред мен, защото светофарът бе червен. Ето - бърза, бърза и е до никъде. В този момент светва зелено и тази овца седи на спирачка
Е, определено колата зад нея, както и аз (трета кола) се изнервихме. Понеже не бях спрял напълно дадох ляв мигач и задминах втората кола. В момента, в който изпреварвах и нея тя направи рязка маневра вляво и тръгна успоредно на мен. За да не се удари в светофара ме изтласка от платното и с двете леви гуми влязох в крайпътния банкет, след което се натресох с предна лява в красива БГ дупка... Намалих и тя избяга напред.
Колата имаше някакви стикери на задното стъкло - вероятно на БМВ форума (бяха със същия шрифт и бял цвят). Ако някоя госпожица познае себе си (а и не само госпожици, а всички подобни колеги с лош поглед) в тази история да се замисли какво направи
Подобно шофиране е опасно за другите участници в движението - нещо, което пилешкият й мозък трудно би осмислил...
Преди бе модно да имаш Голф 2, но смятам че същите тези индивиди "доразвиха" своя комплекс до Е36... Нищо лично към никой от тук пишещите
Всеки да направи поуките за себе си...
Аз се радвам, че на нас и на колата ни няма нищо
Принципно пропускам подобни "състезатели" да си търсят мантинелата или стълба другаде, но в този случай нямаше много къде да мърдам и въпреки това й направих път... Последвалата ми постъпка бе изцяло продиктувана от малоумното й поведение...
Та, ако някой има представа кое е това момиче - тъмна Е36 купе от Банкя или региона със софийска регистрация (или поне там да движи често), нека й предаде да кара по-спокойно и с малко повече мисъл, ако има някой в главата...

За какво иде реч...
Днес с мои приятели решихме да се разходим из възвишенията покрай София и логично за катерене взех не Е39-ката, а... Голф 3-ката. Едно че е по-висока, второ, че е дизел и трето, че понася по-добре дупките (от финансова гледна точка

"Колежката" явно се издразни, че някакво Голфче й пречи на ралито, на което бе тръгнала и се лепна зад мен, без да спазва дистанция. Постоянно къси/дълги, за да се махна от "нейния" път. Първоначално й се издразних и не отстъпих, като на моменти нейната броня бе твърде близо - за да не се получи сакатлък натиснах педала на спирачката - колкто да й кажа да се дръпне. Тя логично се дръпна, но след секунда пак зад мен

Колата имаше някакви стикери на задното стъкло - вероятно на БМВ форума (бяха със същия шрифт и бял цвят). Ако някоя госпожица познае себе си (а и не само госпожици, а всички подобни колеги с лош поглед) в тази история да се замисли какво направи

Преди бе модно да имаш Голф 2, но смятам че същите тези индивиди "доразвиха" своя комплекс до Е36... Нищо лично към никой от тук пишещите

Всеки да направи поуките за себе си...
Аз се радвам, че на нас и на колата ни няма нищо

Та, ако някой има представа кое е това момиче - тъмна Е36 купе от Банкя или региона със софийска регистрация (или поне там да движи често), нека й предаде да кара по-спокойно и с малко повече мисъл, ако има някой в главата...
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
Re: До "колежката" с Е36 купе на пътя от Банкя към София...
тва е било дваиска чувал съм , че е36 дваиските върват много

доста селяни срамът марката

доста селяни срамът марката

bedrock city racing
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: До "колежката" с Е36 купе на пътя от Банкя към София...
то и мене днес една оФцъ щеше да ми омаже м3ката,ама не пуснах тема..тва са рисковете на пътя 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
4 мнения
• Страница 1 от 1