БМВ от Испания,Англия...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: БМВ от Испания,Англия...

Мнение от Bogat-Beden » 22 Юли 2010, 20:23

Mbass написа:
Anfiro написа:а качеството не отговаря на тях... :nono:

Е тука може да поспорим. За мен това, не е вярно ! Какво имаш в предвид? Единственото, което съм забелязал е, че новите коли ги купуват доста постни от към екстри. :dunno:
Сигурно има предвид грижата на добри стопани :mhihi: :mhihi: ,с която испанците гледат колите си,както и разкошния климат, който може да съсипе боята за месеци :)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO

Мнение от Rosendo » 22 Юли 2010, 23:05

[/quote]Сигурно има предвид грижата на добри стопани :mhihi: :mhihi: ,с която испанците гледат колите си,както и разкошния климат, който може да съсипе боята за месеци :)[/quote]
Много интересно мнение,само не знам как на моето БМВ което карам от 2007 в Испания(доста повече от няколко месеца)не му се е съсипала боята и как имам една 19 годишна астра,която не е кърпена и не е боядисвана никога и задните и вежди са си на мястото за разлика от немските гнилочи. Единственното място където колите не се пазят е в големите градове по две причини
1.няма място за паркиране и дават докато подпре
2.някой застрахователни компании покриват едно цялостно боядисване годишно ако клиента пожелае,без да има инцидент
Може много да се пише и защо си поддържат добре колите,ГТП е много сериозен и връщат за най малката нередност,а глобата за каране с износени гуми е 150 евро за всяка такава.Също няма и дупки,където да си съсипеш окачването.

ентусиаст
Аватар
Кара: шлеп

Мнение от rottweiler » 22 Юли 2010, 23:28

Моята е испанка. По-точно южната част. Като бях тям за сефте видях антифриз от магазина на -3 градуса. Готов за употреба :kuku: . Там не знаят какво е сняг, сол, луга.
Изображение Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 23 Юли 2010, 19:26

ros1977 написа:
Сигурно има предвид грижата на добри стопани :mhihi: :mhihi: ,с която испанците гледат колите си,както и разкошния климат, който може да съсипе боята за месеци :)[/quote]
Много интересно мнение,само не знам как на моето БМВ което карам от 2007 в Испания(доста повече от няколко месеца)не му се е съсипала боята и как имам една 19 годишна астра,която не е кърпена и не е боядисвана никога и задните и вежди са си на мястото за разлика от немските гнилочи. Единственното място където колите не се пазят е в големите градове по две причини
1.няма място за паркиране и дават докато подпре
2.някой застрахователни компании покриват едно цялостно боядисване годишно ако клиента пожелае,без да има инцидент
Може много да се пише и защо си поддържат добре колите,ГТП е много сериозен и връщат за най малката нередност,а глобата за каране с износени гуми е 150 евро за всяка такава.Също няма и дупки,където да си съсипеш окачването.[/quote]споко,амиго,не ми е целта да споря,ама това което казвам,не съм го виждал само на картинка или да го разкаже баджанака на сестрата на шурей ми как някой му бил казал.. :mhihi:
Ама така да бъде :wave:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 25 Юли 2010, 13:20

ахахахахах а да не говориме как ако имаш дори най малкото отклонение на ГТП не те пускат да минеш и няма каране
ама тва само съм го чувал :mhihi:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

Потребител
Аватар

Мнение от DundyTheCroc » 25 Юли 2010, 14:06

Моята красавица е от Испания, някакво градче на 100 км от Мадрид, докара ми я приятел, който живее там. Обслужвана е по график в оторизиран сервиз само, дори на 96 000 дядото вкарал към 900 евра да направи пълно обслужване, а после взел, че починал човека. Не го знам колко е бил възрастен, но бабата, от която дефакто е купена колата, била на видима възраст към 75...
Та за колите там - няма грам ръжда, перфектна боя, поне беше, двигателя като нов-няма прах, няма оксидация по алуминия, определено условията там са добри, сняг я падне веднъж на 10 години, я не. Прегледите при тях наистина са жестоки, гледат се адски много неща, накрая я качват на стенд, който тресе жестоко цялото окачване и ха е тропнало нещо, ха са те върнали.

Предишна

Назад към Извън Темата