БМВ от Испания,Англия...
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: БМВ от Испания,Англия...
Сигурно има предвид грижата на добри стопаниMbass написа:Anfiro написа:а качеството не отговаря на тях...
Е тука може да поспорим. За мен това, не е вярно ! Какво имаш в предвид? Единственото, което съм забелязал е, че новите коли ги купуват доста постни от към екстри.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
[/quote]Сигурно има предвид грижата на добри стопани
,с която испанците гледат колите си,както и разкошния климат, който може да съсипе боята за месеци
[/quote]
Много интересно мнение,само не знам как на моето БМВ което карам от 2007 в Испания(доста повече от няколко месеца)не му се е съсипала боята и как имам една 19 годишна астра,която не е кърпена и не е боядисвана никога и задните и вежди са си на мястото за разлика от немските гнилочи. Единственното място където колите не се пазят е в големите градове по две причини
1.няма място за паркиране и дават докато подпре
2.някой застрахователни компании покриват едно цялостно боядисване годишно ако клиента пожелае,без да има инцидент
Може много да се пише и защо си поддържат добре колите,ГТП е много сериозен и връщат за най малката нередност,а глобата за каране с износени гуми е 150 евро за всяка такава.Също няма и дупки,където да си съсипеш окачването.

Много интересно мнение,само не знам как на моето БМВ което карам от 2007 в Испания(доста повече от няколко месеца)не му се е съсипала боята и как имам една 19 годишна астра,която не е кърпена и не е боядисвана никога и задните и вежди са си на мястото за разлика от немските гнилочи. Единственното място където колите не се пазят е в големите градове по две причини
2.някой застрахователни компании покриват едно цялостно боядисване годишно ако клиента пожелае,без да има инцидент
Може много да се пише и защо си поддържат добре колите,ГТП е много сериозен и връщат за най малката нередност,а глобата за каране с износени гуми е 150 евро за всяка такава.Също няма и дупки,където да си съсипеш окачването.
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
Моята е испанка. По-точно южната част. Като бях тям за сефте видях антифриз от магазина на -3 градуса. Готов за употреба
. Там не знаят какво е сняг, сол, луга.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Сигурно има предвид грижата на добри стопаниros1977 написа:

Може много да се пише и защо си поддържат добре колите,ГТП е много сериозен и връщат за най малката нередност,а глобата за каране с износени гуми е 150 евро за всяка такава.Също няма и дупки,където да си съсипеш окачването.[/quote]споко,амиго,не ми е целта да споря,ама това което казвам,не съм го виждал само на картинка или да го разкаже баджанака на сестрата на шурей ми как някой му бил казал..

Ама така да бъде

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
ахахахахах а да не говориме как ако имаш дори най малкото отклонение на ГТП не те пускат да минеш и няма каране
ама тва само съм го чувал
ама тва само съм го чувал

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- DundyTheCroc
- Потребител
-
Моята красавица е от Испания, някакво градче на 100 км от Мадрид, докара ми я приятел, който живее там. Обслужвана е по график в оторизиран сервиз само, дори на 96 000 дядото вкарал към 900 евра да направи пълно обслужване, а после взел, че починал човека. Не го знам колко е бил възрастен, но бабата, от която дефакто е купена колата, била на видима възраст към 75...
Та за колите там - няма грам ръжда, перфектна боя, поне беше, двигателя като нов-няма прах, няма оксидация по алуминия, определено условията там са добри, сняг я падне веднъж на 10 години, я не. Прегледите при тях наистина са жестоки, гледат се адски много неща, накрая я качват на стенд, който тресе жестоко цялото окачване и ха е тропнало нещо, ха са те върнали.
Та за колите там - няма грам ръжда, перфектна боя, поне беше, двигателя като нов-няма прах, няма оксидация по алуминия, определено условията там са добри, сняг я падне веднъж на 10 години, я не. Прегледите при тях наистина са жестоки, гледат се адски много неща, накрая я качват на стенд, който тресе жестоко цялото окачване и ха е тропнало нещо, ха са те върнали.
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2