Камерите.....
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Камерите.....
А има ли някакъв срок, в който трябва да ми дойде честитката? Понеже се бавят нещо...
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
nightdriver написа:BMW-E39 написа:Момчета и мене ме щракна една камера м/у Нова и Ст. Загора (с. Подслон), навръщане видях всичко и ми се стъжни - мястото е било населено и е имало ограничение от 50 км/ч, а аз минах оттам точно с 120 или малко над 120..
Каква трябва да е глобата и колко време няма да си видя книжката ?
и мен същата камера ме овековечи посока бургас с около 110 \пада се след един десен завой\, няма лошо , нека си ме имат за спомен , че бях и ухилен
А вие двамата да сте забелязали къщите наоколо?
Или при 120 не видите нищо

Трябва и колите да ви взимат на такива фъртолети...
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Doberman_vas написа:nightdriver написа:BMW-E39 написа:Момчета и мене ме щракна една камера м/у Нова и Ст. Загора (с. Подслон), навръщане видях всичко и ми се стъжни - мястото е било населено и е имало ограничение от 50 км/ч, а аз минах оттам точно с 120 или малко над 120..
Каква трябва да е глобата и колко време няма да си видя книжката ?
и мен същата камера ме овековечи посока бургас с около 110 \пада се след един десен завой\, няма лошо , нека си ме имат за спомен , че бях и ухилен
А вие двамата да сте забелязали къщите наоколо?
Или при 120 не видите нищо![]()
![]()
![]()
Трябва и колите да ви взимат на такива фъртолети...
... е то кое по-напред - завоя ли да се чудиш как да вземеш , за фотоапарати ли да следиш или плевните да гледаш ?

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2