Камерите.....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Камерите.....

Мнение от driver69 » 02 Сеп 2010, 14:38

А има ли някакъв срок, в който трябва да ми дойде честитката? Понеже се бавят нещо...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 02 Сеп 2010, 14:42

nightdriver написа:
BMW-E39 написа:Момчета и мене ме щракна една камера м/у Нова и Ст. Загора (с. Подслон), навръщане видях всичко и ми се стъжни - мястото е било населено и е имало ограничение от 50 км/ч, а аз минах оттам точно с 120 или малко над 120..

Каква трябва да е глобата и колко време няма да си видя книжката ?

и мен същата камера ме овековечи посока бургас с около 110 \пада се след един десен завой\ :D , няма лошо , нека си ме имат за спомен , че бях и ухилен :mhihi:

А вие двамата да сте забелязали къщите наоколо?
Или при 120 не видите нищо :bang: :bang: :bang:
Трябва и колите да ви взимат на такива фъртолети...
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 02 Сеп 2010, 16:24

Doberman_vas написа:
nightdriver написа:
BMW-E39 написа:Момчета и мене ме щракна една камера м/у Нова и Ст. Загора (с. Подслон), навръщане видях всичко и ми се стъжни - мястото е било населено и е имало ограничение от 50 км/ч, а аз минах оттам точно с 120 или малко над 120..

Каква трябва да е глобата и колко време няма да си видя книжката ?

и мен същата камера ме овековечи посока бургас с около 110 \пада се след един десен завой\ :D , няма лошо , нека си ме имат за спомен , че бях и ухилен :mhihi:

А вие двамата да сте забелязали къщите наоколо?
Или при 120 не видите нищо :bang: :bang: :bang:
Трябва и колите да ви взимат на такива фъртолети...

... е то кое по-напред - завоя ли да се чудиш как да вземеш , за фотоапарати ли да следиш или плевните да гледаш ? :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата