Свинщина!!! Съдия по знаково дело педофил! Делото прекъснато

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Свинщина!!! Съдия по знаково дело педофил! Делото прекъснато

Мнение от Демирев » 22 Окт 2010, 20:22

Направо съм потресен. Гледам Новините и недумявам къде живеем?!
В международна акция на Европол и нашата полиция акция Педофили единият от арестуваните за секс с 6 до 8 годишни момченца и момиченца се оказал съдия - прокурор от дело на Златко Баретата :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Делото е прекъснато.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: Свинщина!!! Съдия по знаково дело педофил! Делото прекъснато

Мнение от saleen » 22 Окт 2010, 20:29

Колега, гледай позитивно, можеше да се падне на някое дело за педофилия...и току виж се обърне към подсъдимия с "колега"...
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 22 Окт 2010, 20:31

Ш'се разпиша първи. Съдебна система, смях в залата. Оная била много изненадана, че нейн колега искал рушвет. Може би е изненадана от сумата, може би от това, че са го хванали, по-вероятно.
За тоя съдия мисля същото, което и за кузов. Изрод. Педофилията трябва да е наказвана с най-сурови мерки. Т'ва им проваля на децата живота, белязва ги, кой е тоя миндил, че да има право? Само дето не мисля, че има нещо общо с делото срещу Баретата. Та не виждам връзката, де, може да е педофил и да и много добър в професията си.
Колега, гледай позитивно, можеше да се падне на някое дело за педофилия...и току виж се обърне към подсъдимия с "колега"...
by saleen

Аз мисля позитивно. Ако съдебната система иска да работи, е на тоя конкретно, техен колега, ше му го върнат. Позитивно, експресивно, аналистично. И ше се радвам, понеже е получил наказание.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 22 Окт 2010, 20:36

Ами да видим....понеже неговите колеги все липса на годни доказателства и процесуални грешки им се привиждат.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 22 Окт 2010, 20:42

Демирев написа:Направо съм потресен. Гледам Новините и недумявам къде живеем?!
В международна акция на Европол и нашата полиция акция Педофили единият от арестуваните за секс с 6 до 8 годишни момченца и момиченца се оказал съдия - прокурор от дело на Златко Баретата :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Делото е прекъснато.

Значи такова нещо "съдия-прокурор" няма. :winky:
Написано така с тире се създава някаква нова длъжност. :)
А може да си искал да кажеш, че не си чул добре и си изреждал ? :dunno:
Не, че са ми любимци тези от съда ама, като ще пускаме новина и ще разискваме, поне да е всичко точно по нея.
Педофилът е съдебен заседател.
По принцип такъв може да стане всеки отговарящ на условията:
http://www.srs.justice.bg/59/page.html

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 22 Окт 2010, 20:55

GRIPEN написа:
Демирев написа:

Педофилът е съдебен заседател.
По принцип такъв може да стане всеки отговарящ на условията:
http://www.srs.justice.bg/59/page.html

Ама де факто е доста по- различно, случайни хора в тази система няма, всеки е човек на ....някой, имаше един мургавичък, дето им даваше хляба в ръцете, ама не вярвам да членува във форума :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от trance4life » 23 Окт 2010, 2:30

Без да обиждам никого но...какво очаквате от съд който е съсдаден от агент Гоце,БСП+ДПС... :banghead: :ranting:
Правят се реформи къде ли не но най-много нужда имат съдилищата!!!
Само тук за убийство лежиш 3г а за наркотици педофилия кражби и т.н. ти дават условна! :nono:
Кой би искал децата му да живечт в такава държава??? Дадохме си гъ*а 20г. да го **** нека дадем 4г на бат Бойко време и на края на мандата да сравним какво е направено за 20г и какво за 4 ;)
ПП.Не съм заклет фен на течението бойковизъм,просто той ми е последната надежда която ме кара да не емигрирам на някъде... :idea: :cry:
:)

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 24 Окт 2010, 22:25

За такива има една единствена управия :lol:

<=
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Назад към Извън Темата