Свинщина!!! Съдия по знаково дело педофил! Делото прекъснато
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Свинщина!!! Съдия по знаково дело педофил! Делото прекъснато
Направо съм потресен. Гледам Новините и недумявам къде живеем?!
В международна акция на Европол и нашата полиция акция Педофили единият от арестуваните за секс с 6 до 8 годишни момченца и момиченца се оказал съдия - прокурор от дело на Златко Баретата
Делото е прекъснато.
В международна акция на Европол и нашата полиция акция Педофили единият от арестуваните за секс с 6 до 8 годишни момченца и момиченца се оказал съдия - прокурор от дело на Златко Баретата

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: Свинщина!!! Съдия по знаково дело педофил! Делото прекъснато
Колега, гледай позитивно, можеше да се падне на някое дело за педофилия...и току виж се обърне към подсъдимия с "колега"...
Никой не мое ма връне на селу!
Ш'се разпиша първи. Съдебна система, смях в залата. Оная била много изненадана, че нейн колега искал рушвет. Може би е изненадана от сумата, може би от това, че са го хванали, по-вероятно.
За тоя съдия мисля същото, което и за кузов. Изрод. Педофилията трябва да е наказвана с най-сурови мерки. Т'ва им проваля на децата живота, белязва ги, кой е тоя миндил, че да има право? Само дето не мисля, че има нещо общо с делото срещу Баретата. Та не виждам връзката, де, може да е педофил и да и много добър в професията си.
Аз мисля позитивно. Ако съдебната система иска да работи, е на тоя конкретно, техен колега, ше му го върнат. Позитивно, експресивно, аналистично. И ше се радвам, понеже е получил наказание.
За тоя съдия мисля същото, което и за кузов. Изрод. Педофилията трябва да е наказвана с най-сурови мерки. Т'ва им проваля на децата живота, белязва ги, кой е тоя миндил, че да има право? Само дето не мисля, че има нещо общо с делото срещу Баретата. Та не виждам връзката, де, може да е педофил и да и много добър в професията си.
Колега, гледай позитивно, можеше да се падне на някое дело за педофилия...и току виж се обърне към подсъдимия с "колега"...
by saleen
Аз мисля позитивно. Ако съдебната система иска да работи, е на тоя конкретно, техен колега, ше му го върнат. Позитивно, експресивно, аналистично. И ше се радвам, понеже е получил наказание.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Ами да видим....понеже неговите колеги все липса на годни доказателства и процесуални грешки им се привиждат.
Демирев написа:Направо съм потресен. Гледам Новините и недумявам къде живеем?!
В международна акция на Европол и нашата полиция акция Педофили единият от арестуваните за секс с 6 до 8 годишни момченца и момиченца се оказал съдия - прокурор от дело на Златко Баретата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Делото е прекъснато.
Значи такова нещо "съдия-прокурор" няма.

Написано така с тире се създава някаква нова длъжност.

А може да си искал да кажеш, че не си чул добре и си изреждал ?

Не, че са ми любимци тези от съда ама, като ще пускаме новина и ще разискваме, поне да е всичко точно по нея.
Педофилът е съдебен заседател.
По принцип такъв може да стане всеки отговарящ на условията:
http://www.srs.justice.bg/59/page.html
- saleen
- старши ентусиаст
-
GRIPEN написа:Демирев написа:
Педофилът е съдебен заседател.
По принцип такъв може да стане всеки отговарящ на условията:
http://www.srs.justice.bg/59/page.html
Ама де факто е доста по- различно, случайни хора в тази система няма, всеки е човек на ....някой, имаше един мургавичък, дето им даваше хляба в ръцете, ама не вярвам да членува във форума

- trance4life
- Потребител
-
Без да обиждам никого но...какво очаквате от съд който е съсдаден от агент Гоце,БСП+ДПС...
Правят се реформи къде ли не но най-много нужда имат съдилищата!!!
Само тук за убийство лежиш 3г а за наркотици педофилия кражби и т.н. ти дават условна!
Кой би искал децата му да живечт в такава държава??? Дадохме си гъ*а 20г. да го **** нека дадем 4г на бат Бойко време и на края на мандата да сравним какво е направено за 20г и какво за 4
ПП.Не съм заклет фен на течението бойковизъм,просто той ми е последната надежда която ме кара да не емигрирам на някъде...

Правят се реформи къде ли не но най-много нужда имат съдилищата!!!
Само тук за убийство лежиш 3г а за наркотици педофилия кражби и т.н. ти дават условна!

Кой би искал децата му да живечт в такава държава??? Дадохме си гъ*а 20г. да го **** нека дадем 4г на бат Бойко време и на края на мандата да сравним какво е направено за 20г и какво за 4

ПП.Не съм заклет фен на течението бойковизъм,просто той ми е последната надежда която ме кара да не емигрирам на някъде...

:)
За такива има една единствена управия
<=

<=
8 мнения
• Страница 1 от 1