Откраднат преден номер
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
Откраднат преден номер
На един приятел са му свалили предния номер на колата. Задния си го има и е на негово име колата. Ситуацията е много неприятна, защото колата няма как да мине пререгистрация, а човека чрез тая кола си изкарва хляба и без нея няма как да работи. Прочетох в тази тема viewtopic.php?f=8&t=150225&hilit=%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D0%B0%D1%82+%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D1%80&start=15 и по-конкретно в поста на ///MapTo за тая фирма БМВ, че те правели регистрационните табели за КАТ и че те можели да му направят нов преден номер и не било незаконно. Неква лелка обаче по телефона (която между другото още с вдигането на телефона ми се дървеше преди да е разбрала даже за кво става въпрос) ми каза, че немало да стане. Можело само ако е повреден да го възстановят и ми тресна телефона. Та въпросът ми е някой ходил ли е в тая фирма за такова нещо?
На колегите, които имат намерение да пишат, че единственият начин е през районното и КАТ предварително искам да им кажа да не си правят труда.
На колегите, които имат намерение да пишат, че единственият начин е през районното и КАТ предварително искам да им кажа да не си правят труда.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: Откраднат преден номер
И защо колега да не може да мине пререгистрация колата? Да не излезе цялата далавера накрая по- скъпа заради минаването по тънката лайсна 

Никой не мое ма връне на селу!
Най-добре е да идеш лично при тая фирма да провериш може ли неможе ли. Тая тросната лелка, кой знае от колко години трибуквие не е виждала 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Ми то ако ще се плаща в натура колегата ще мине по- изгодно в КАТ
Не им правя реклама, щото и там сигурно има загорели служителки

- thejackal7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36/93-Е38/3.0IL-Е46/2.0D-03-X-5/3.
- Мечтае да кара: камила
Навсякъде можеш да си направиш номер,незнам какво си заразпитвал и да се правиш на лаик щом нещеш да стъпваш в кат.Има начини но не мисля че тук му е мястото 

thejackal7 написа:Навсякъде можеш да си направиш номер,незнам какво си заразпитвал и да се правиш на лаик щом нещеш да стъпваш в кат.Има начини но не мисля че тук му е мястото
не давай акъл без да знаеш за последствията, защото ако номера не е оригинален, директно по бързата процедура за фалшификация на държавен документ, ай сети се кви са наказанията
- thejackal7
- кандидат ентусиаст
-
sonny написа:thejackal7 написа:Навсякъде можеш да си направиш номер,незнам какво си заразпитвал и да се правиш на лаик щом нещеш да стъпваш в кат.Има начини но не мисля че тук му е мястото
не давай акъл без да знаеш за последствията, защото ако номера не е оригинален, директно по бързата процедура за фалшификация на държавен документ, ай сети се кви са наказанията
Не аз му давам АКЪЛ,той твърдо е решил да не ходи в КАТ.Това какво ти говори?

- thejackal7
- кандидат ентусиаст
-
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Прави си от тия дето не са баш от кат, после го поврежда до неузнаваемост ... например го пали ... и бегом при сопнатата лелка да му го възтановят
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
thejackal7 написа:sonny написа:thejackal7 написа:Навсякъде можеш да си направиш номер,незнам какво си заразпитвал и да се правиш на лаик щом нещеш да стъпваш в кат.Има начини но не мисля че тук му е мястото
Не аз му давам АКЪЛ,той твърдо е решил да не ходи в КАТ.Това какво ти говори?
А на теб какво ти говори? Колата просто не може да мине на каналите, щото става въпрос за една стара жигула дето нито вид има, нито спирачките й са като хората, нито има паспорт за газовата уредба и още куп такива простотии! Никой не иска да си прави номер "насякъде" нито по "другия начин", говорим за вариант, при който всичко е легално! За тая фирма прочетох в темата, към която съм дал линк, че е напълно легално всичко. Затова просто исках някой, който е използвал услугите на тази или друга подобна фирма да даде малко информация как точно стоят нещата.
Dpy написа:Най-добре е да идеш лично при тая фирма да провериш може ли неможе ли. Тая тросната лелка, кой знае от колко години трибуквие не е виждала

човека си е карал въпреки всичките "простотий",че и я товари,че и из града си я кара сигурно, та сега липсата на един номер ли ще го спре 

- saleen
- старши ентусиаст
-
Ами щото липсата на тоя номер може да бъде последвана и от липса на СУМПС, след проверка на контролните органи 

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Е то след като колата си е на негово име, мисля че не трябваше да минава каналите 

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
VesoPesa написа:Е то след като колата си е на негово име, мисля че не трябваше да минава каналите
трябва да мине каналите... наскоро и аз бях пускал подобна тема за откраднат номер... колата беше със сменен мотор... все пак набарахме връзка в КАТ... момчето "почерпи" каналджията и мина каналите без да я качва даже

тъй че единствения вариянт... търсете връзка за почерпка

14 мнения
• Страница 1 от 1