Откраднат преден номер

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Откраднат преден номер

Мнение от CTORH » 09 Дек 2010, 15:25

На един приятел са му свалили предния номер на колата. Задния си го има и е на негово име колата. Ситуацията е много неприятна, защото колата няма как да мине пререгистрация, а човека чрез тая кола си изкарва хляба и без нея няма как да работи. Прочетох в тази тема viewtopic.php?f=8&t=150225&hilit=%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D0%B0%D1%82+%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D1%80&start=15 и по-конкретно в поста на ///MapTo за тая фирма БМВ, че те правели регистрационните табели за КАТ и че те можели да му направят нов преден номер и не било незаконно. Неква лелка обаче по телефона (която между другото още с вдигането на телефона ми се дървеше преди да е разбрала даже за кво става въпрос) ми каза, че немало да стане. Можело само ако е повреден да го възстановят и ми тресна телефона. Та въпросът ми е някой ходил ли е в тая фирма за такова нещо?

На колегите, които имат намерение да пишат, че единственият начин е през районното и КАТ предварително искам да им кажа да не си правят труда.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: Откраднат преден номер

Мнение от saleen » 09 Дек 2010, 20:14

И защо колега да не може да мине пререгистрация колата? Да не излезе цялата далавера накрая по- скъпа заради минаването по тънката лайсна :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 09 Дек 2010, 21:29

Най-добре е да идеш лично при тая фирма да провериш може ли неможе ли. Тая тросната лелка, кой знае от колко години трибуквие не е виждала :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 09 Дек 2010, 21:38

Ми то ако ще се плаща в натура колегата ще мине по- изгодно в КАТ :mhihi: Не им правя реклама, щото и там сигурно има загорели служителки

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36/93-Е38/3.0IL-Е46/2.0D-03-X-5/3.
Мечтае да кара: камила

Мнение от thejackal7 » 09 Дек 2010, 22:08

Навсякъде можеш да си направиш номер,незнам какво си заразпитвал и да се правиш на лаик щом нещеш да стъпваш в кат.Има начини но не мисля че тук му е мястото :yes:
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 09 Дек 2010, 22:26

thejackal7 написа:Навсякъде можеш да си направиш номер,незнам какво си заразпитвал и да се правиш на лаик щом нещеш да стъпваш в кат.Има начини но не мисля че тук му е мястото :yes:

не давай акъл без да знаеш за последствията, защото ако номера не е оригинален, директно по бързата процедура за фалшификация на държавен документ, ай сети се кви са наказанията

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от thejackal7 » 09 Дек 2010, 22:28

sonny написа:
thejackal7 написа:Навсякъде можеш да си направиш номер,незнам какво си заразпитвал и да се правиш на лаик щом нещеш да стъпваш в кат.Има начини но не мисля че тук му е мястото :yes:

не давай акъл без да знаеш за последствията, защото ако номера не е оригинален, директно по бързата процедура за фалшификация на държавен документ, ай сети се кви са наказанията

Не аз му давам АКЪЛ,той твърдо е решил да не ходи в КАТ.Това какво ти говори?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от thejackal7 » 09 Дек 2010, 22:30

А с последствията съм запознат МНОГО ДОБРЕ :banghead:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 09 Дек 2010, 23:04

Прави си от тия дето не са баш от кат, после го поврежда до неузнаваемост ... например го пали ... и бегом при сопнатата лелка да му го възтановят
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Мнение от CTORH » 09 Дек 2010, 23:48

thejackal7 написа:
sonny написа:

Не аз му давам АКЪЛ,той твърдо е решил да не ходи в КАТ.Това какво ти говори?

А на теб какво ти говори? Колата просто не може да мине на каналите, щото става въпрос за една стара жигула дето нито вид има, нито спирачките й са като хората, нито има паспорт за газовата уредба и още куп такива простотии! Никой не иска да си прави номер "насякъде" нито по "другия начин", говорим за вариант, при който всичко е легално! За тая фирма прочетох в темата, към която съм дал линк, че е напълно легално всичко. Затова просто исках някой, който е използвал услугите на тази или друга подобна фирма да даде малко информация как точно стоят нещата.

Dpy написа:Най-добре е да идеш лично при тая фирма да провериш може ли неможе ли. Тая тросната лелка, кой знае от колко години трибуквие не е виждала :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kosa4a » 10 Дек 2010, 5:20

човека си е карал въпреки всичките "простотий",че и я товари,че и из града си я кара сигурно, та сега липсата на един номер ли ще го спре :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 10 Дек 2010, 8:38

Ами щото липсата на тоя номер може да бъде последвана и от липса на СУМПС, след проверка на контролните органи :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 10 Дек 2010, 10:50

Е то след като колата си е на негово име, мисля че не трябваше да минава каналите :roll:

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 10 Дек 2010, 14:16

VesoPesa написа:Е то след като колата си е на негово име, мисля че не трябваше да минава каналите :roll:

трябва да мине каналите... наскоро и аз бях пускал подобна тема за откраднат номер... колата беше със сменен мотор... все пак набарахме връзка в КАТ... момчето "почерпи" каналджията и мина каналите без да я качва даже :mhihi:...
тъй че единствения вариянт... търсете връзка за почерпка :D

Назад към Извън Темата