Кои са най здравите коли за българските пътища?
Модератор: Общи модератори
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Re: Кои са най здравите коли за българските пътища?
kemakozeE36 написа:ukelichko написа:angel57 написа:Този москвич по горе го имаме на село и ако не се лъжа се палеше с манивела хаха
,,,,
А твоята дали я караш

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
аз ако я докарам в София ще я съсипят пред блока само, иначе си се кара по около 15 максимум 20 000 на година, но се поддържа и се полагат грижи за нея и никога не ми е въртяла толкова долни номера като Е36-цата дето налях 6000 лв в нея и още не става за кола 

- ecko_becko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
- Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)
Колеги според мен трябва да се има предвид и това, че за различните хора добро (пИрфектно) състояние на автомобила е променлива величина. Имам приятел който си кара личната като крадена служебна
и колкото и да хлопа на него не му пука само гледа да се движи
Имал съм на времето Волф 2 1.6 около 90 000 км. не му смених и маслото дори само доливах когато светне лампата та за мен това беше най здравата кола... А сега като скръцне някоя рапидка и тичам в гаража и грижливо я стягам защото иначе ми излизат киселини и давам по 200лв. за масло и филтри на по 7-8000км. хич и не си мисля че ми е много здрава колата, да здрава е защото всичко е ново и сменено на време. Та има една поговорка "Различни хора, различни идеали"...
И за да не съм много далеч от темата на колегата за безгрижно каране в нашите пътни условия и минимална поддръжка като пари избора е лесен - Голф 2 1.6 бензин или дизел, Астра Ф 1.6 бензин/1.7 дизел, Корса 1.5 дизел или Хонда Сивик 1.3 бензин/1.5 бензин и др. подобни машини на времето

И за да не съм много далеч от темата на колегата за безгрижно каране в нашите пътни условия и минимална поддръжка като пари избора е лесен - Голф 2 1.6 бензин или дизел, Астра Ф 1.6 бензин/1.7 дизел, Корса 1.5 дизел или Хонда Сивик 1.3 бензин/1.5 бензин и др. подобни машини на времето

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Шшшшшшш! От къде го извади туй "съкровище"!
Евала,лачена толиатката
!
Мдааа,има го и момента с величината
Иначе една фАстра Г е перфектна за нашите луни пейзажи,Г4 също е добър избор ...
Евала,лачена толиатката

Мдааа,има го и момента с величината

Иначе една фАстра Г е перфектна за нашите луни пейзажи,Г4 също е добър избор ...
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR