Кои са най здравите коли за българските пътища?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Re: Кои са най здравите коли за българските пътища?

Мнение от Boyadjiev » 13 Дек 2010, 0:06

kemakozeE36 написа:
ukelichko написа:
angel57 написа:Този москвич по горе го имаме на село и ако не се лъжа се палеше с манивела хаха :yes:

,,,,

А твоята дали я караш :mrgreen: Ела в София покарай 200 000км. пък дай отчет колко ПЪТИ си сменял предни калници, вежди, предна и задна престилка. И аз карам Лада и е супер спартанско, да здраво е, евтино е ама е долно качество...
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 13 Дек 2010, 0:34

аз ако я докарам в София ще я съсипят пред блока само, иначе си се кара по около 15 максимум 20 000 на година, но се поддържа и се полагат грижи за нея и никога не ми е въртяла толкова долни номера като Е36-цата дето налях 6000 лв в нея и още не става за кола :mhihi:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)

Мнение от ecko_becko » 13 Дек 2010, 3:01

Колеги според мен трябва да се има предвид и това, че за различните хора добро (пИрфектно) състояние на автомобила е променлива величина. Имам приятел който си кара личната като крадена служебна :mhihi: и колкото и да хлопа на него не му пука само гледа да се движи :!: Имал съм на времето Волф 2 1.6 около 90 000 км. не му смених и маслото дори само доливах когато светне лампата та за мен това беше най здравата кола... А сега като скръцне някоя рапидка и тичам в гаража и грижливо я стягам защото иначе ми излизат киселини и давам по 200лв. за масло и филтри на по 7-8000км. хич и не си мисля че ми е много здрава колата, да здрава е защото всичко е ново и сменено на време. Та има една поговорка "Различни хора, различни идеали"...

И за да не съм много далеч от темата на колегата за безгрижно каране в нашите пътни условия и минимална поддръжка като пари избора е лесен - Голф 2 1.6 бензин или дизел, Астра Ф 1.6 бензин/1.7 дизел, Корса 1.5 дизел или Хонда Сивик 1.3 бензин/1.5 бензин и др. подобни машини на времето :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 13 Дек 2010, 10:03

Шшшшшшш! От къде го извади туй "съкровище"!
Евала,лачена толиатката :yes: !
Мдааа,има го и момента с величината :mhihi:
Иначе една фАстра Г е перфектна за нашите луни пейзажи,Г4 също е добър избор ...
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е500
Мечтае да кара: SLR

Мнение от Bmw325is » 13 Дек 2010, 11:30

BMW E34

Предишна

Назад към Извън Темата