За триене!
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
Re: Е вече ми писна от тия педали нещасни
не не ,не искам да се занимавам с такива работи ,просто искам да спре да ми пука гумите и да тормози майка ми,да се чудиш колко долен трябва да е човек да се прави на мъж пред жена ,аз му казах да ми говори на мен да го видя какъв мъж е,но той каза че никога нямало да го намеря 

Bmw325is написа:не не ,не искам да се занимавам с такива работи ,просто искам да спре да ми пука гумите и да тормози майка ми,да се чудиш колко долен трябва да е човек да се прави на мъж пред жена ,аз му казах да ми говори на мен да го видя какъв мъж е,но той каза че никога нямало да го намеря
Наистина, ако нямаш възможност сам да го намериш, плати си, това е моето мнение. После за боя пак не се занимавай ти, според мен не си струва. Макар че един здрав кютек е много разтоварващо преживяване, но после се притесняваш малко или много.
- Dourden
- Потребител
-
- Кара: ше Опел, но сега...
- Мечтае да кара: Boeing 747
- Детайли за колата: Не е важно колко ти е мощна колата, важно е колко ти е празна главата.
Не знам, но тоя да ти прави такива мизерии!!!! Ама зарежи мизериите луд!!!!!!!!! Да заплашва майка ти........ ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЛ намериго и го спукай от бой. В корито да лежи 2 години , смажи го. Брат детективски агенции БОЛ, така че не се замисляй даже. Едва ли ще струва кой знае колко да го издирят тоя. 100% няма да е някаква фрапираща сума, но човече колата си е кола, но да заплашва майка ти....
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Bmw325is написа:не не ,не искам да се занимавам с такива работи ,просто искам да спре да ми пука гумите и да тормози майка ми,да се чудиш колко долен трябва да е човек да се прави на мъж пред жена ,аз му казах да ми говори на мен да го видя какъв мъж е,но той каза че никога нямало да го намеря
Е именно понеже си мисли, че не можеш да го намериш ще ми е интересно как се насира като му се появиш

34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3