За триене!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е500
Мечтае да кара: SLR

Re: Е вече ми писна от тия педали нещасни

Мнение от Bmw325is » 21 Яну 2011, 20:37

не не ,не искам да се занимавам с такива работи ,просто искам да спре да ми пука гумите и да тормози майка ми,да се чудиш колко долен трябва да е човек да се прави на мъж пред жена ,аз му казах да ми говори на мен да го видя какъв мъж е,но той каза че никога нямало да го намеря :ranting:

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 21 Яну 2011, 20:51

Bmw325is написа:не не ,не искам да се занимавам с такива работи ,просто искам да спре да ми пука гумите и да тормози майка ми,да се чудиш колко долен трябва да е човек да се прави на мъж пред жена ,аз му казах да ми говори на мен да го видя какъв мъж е,но той каза че никога нямало да го намеря :ranting:

Наистина, ако нямаш възможност сам да го намериш, плати си, това е моето мнение. После за боя пак не се занимавай ти, според мен не си струва. Макар че един здрав кютек е много разтоварващо преживяване, но после се притесняваш малко или много.

Потребител
Аватар
Кара: ше Опел, но сега...
Мечтае да кара: Boeing 747
Детайли за колата: Не е важно колко ти е мощна колата, важно е колко ти е празна главата.

Мнение от Dourden » 21 Яну 2011, 21:55

Не знам, но тоя да ти прави такива мизерии!!!! Ама зарежи мизериите луд!!!!!!!!! Да заплашва майка ти........ ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЛ намериго и го спукай от бой. В корито да лежи 2 години , смажи го. Брат детективски агенции БОЛ, така че не се замисляй даже. Едва ли ще струва кой знае колко да го издирят тоя. 100% няма да е някаква фрапираща сума, но човече колата си е кола, но да заплашва майка ти....
Изображение

е36 си е е36

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 21 Яну 2011, 22:42

Bmw325is написа:не не ,не искам да се занимавам с такива работи ,просто искам да спре да ми пука гумите и да тормози майка ми,да се чудиш колко долен трябва да е човек да се прави на мъж пред жена ,аз му казах да ми говори на мен да го видя какъв мъж е,но той каза че никога нямало да го намеря :ranting:

Е именно понеже си мисли, че не можеш да го намериш ще ми е интересно как се насира като му се появиш :mhihi: Па да видиш дали ще посмее втори път!!! Просто му покажи 2 неща - че винаги може да го намериш, и че пак ще го почупиш ако тормози майка ти или ти направи нещо на колата! Аз затова толкова много се паля, колега, щото не искам да си представям какво ще ми е ако някой тормози майка ми , жена ми или па на колата да направи нещо... :bang:

Предишна

Назад към Извън Темата