АНКЕТКА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

какво бихте предпочели:

1.нова кола за 15000лева(примерно Рено Клио)
1
3%
2.Кола втора ръка но по-горен клас с по високи данни,запазена за същите пари(нека е произволна марка)
35
97%

Общо гласове : 36
Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

АНКЕТКА

Мнение от BMW///M-ma6inata » 13 Май 2003, 19:05

една лека анкета се сетих да направя :idea:

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 13 Май 2003, 19:55

Кой ще предпочете Ренде Клио пред запазено БМВ, Ауди,Мерцедес или нещо друго от този клас.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 13 Май 2003, 21:51

Втора ръка естествено :) За мен поне има значение и външният вид, а едно BMW E30 примерно е доста по-внушително от Clio-то :) Аз за това като видя една такава малка нова количка дори 5 пъти по-скъпа от моята се чуствам 5 пъти по-горд пък! 8)
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Viktor » 13 Май 2003, 22:00

Това е абсолютно вярно... Днес с гаджето видехме едно Пежо 206сс кабрио... Но жените са ребра , какво да им обясняваш... Бил съм завиждал , щом съм казвал ,че е анти-автомобил... Ама друг е въпроса ,че за нея щом е 2-вратка ,значи е страхотно - пък кабрио щом е и вече е най-най... А за мен е просто още едно Пежо...

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 13 Май 2003, 22:05

Еми, че те повечето жени без да засягам никой си падат по такива малки колички, които аз лично смятам единствено за МПС-та, а не за коли, които бих карал с кеф и като я паркирам някъде да си я гледам докато се отдалечавам :D :D :D
Изображение
Изображение

viper
Аватар

Мнение от viper » 14 Май 2003, 10:32

Ей, хора, за 15000 лева ще си купя една акула, ще я докарам във вид, който ще спре дъха и на най-големия фен на нови талиги. Даже ще останат пари да изпием всичката бира в ЕКО-то :lol:

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 14 Май 2003, 10:55

абе има си предимства новата кола естествено аз лично съм карал две години чисто нова малолитражка и то не каква да е... обаче сега бих казал че съм десет пъти по доволен от БМВ-то пък и не става въпрос само за тази марка всички коли от по-големия клас са доста по-рентабилни от малките въшки!!! и много по сигурни на първо място.

Иначе тва че мацките се кефят на малки кабриолетчета си е вярно - ама на тях какво им разбира главата пък и аз не си взимам колата да впечатлявам някакви тикви а просто защото е качествена :)

а и при тези обстоятелства които сте преложили казвам 100% "ДА" на колата втора ръка!!!

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 14 Май 2003, 11:04

viper написа:Ей, хора, за 15000 лева ще си купя една акула, ще я докарам във вид, който ще спре дъха и на най-големия фен на нови талиги. Даже ще останат пари да изпием всичката бира в ЕКО-то :lol:

благодаря,приятелю :D
тъкмо това исках да напиша и аз,така че ме улесни :D
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Аватар

Мнение от DA WOLF » 14 Май 2003, 12:20

аз смело гласувах за втория вариант, без дори да се замисля... но като се върнах няколко години назад в живота си се сетих че бях изправн пред същата дилема и и избрах новия автомобил (почти новия де, въпреки наилоните на задните си седалки имаше 8К мили на километража) И ситуацията беше следната:

Старата ми кола скъса ангренажен ремък на около 3000км от дома и трябваше да си купя друга за да ида да си я ремонтирам и прибера, а и просто с тия 330000мили на километаржа вече не ми вдъхваше доверие :lol:

Та след бърз преглед на няколко автокъщи (NH, USA) се бях спрял на Хюндай Акцент 1.4 12клапана 1997 маи беше а това ставаше '98 авее нов новеничък с наилони на седалките, и Тойота Селика 2.0 двувалка с всички екстри 92'-93' година. Цената на съпонерката беше 3800$ а на селиката 3500$ И незнаино защо купих съпонерката...

Та мисълта ми беше че тука бързо праскаме втора ръка като отговор :lol: , ама като се изправиш пред колите некак си по подруг начин се развиват нещата... :wink: :wink:
DaWolf
ИзображениеИзображениеИзображение
:bowdown::bowdown::bowdown: forced induction M42B18

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Мнение от Един » 14 Май 2003, 12:38

С двете ръце гласувам за по-голямата кола. По-голямата кола дава повече спокойствие на пътя. В малолитражката ме е страх на всеки завой, а да не говорим ако излезе вятър.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 15 Май 2003, 11:42

По-голямото е по-сигурно.
Но пък новото си е ... ново. :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Toyota Celica

Мнение от Ich0 » 16 Май 2003, 11:28

Аз залагам на втория вариант, но не бих дал всичките пари за покупката на колата. Ще гледам да оставя поне 2-3000, за да мога да си я прегледам до последното винтче, да сменя това, което не ми вдъхва доверие, а ако останат пари - добре дошли :P :bchug: :drink: . Не че и да не останат от тези няма да се намерят за почерпка де :)

Назад към Извън Темата