АНКЕТКА
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
АНКЕТКА
една лека анкета се сетих да направя 

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Кой ще предпочете Ренде Клио пред запазено БМВ, Ауди,Мерцедес или нещо друго от този клас.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Втора ръка естествено
За мен поне има значение и външният вид, а едно BMW E30 примерно е доста по-внушително от Clio-то
Аз за това като видя една такава малка нова количка дори 5 пъти по-скъпа от моята се чуствам 5 пъти по-горд пък! 

Това е абсолютно вярно... Днес с гаджето видехме едно Пежо 206сс кабрио... Но жените са ребра , какво да им обясняваш... Бил съм завиждал , щом съм казвал ,че е анти-автомобил... Ама друг е въпроса ,че за нея щом е 2-вратка ,значи е страхотно - пък кабрио щом е и вече е най-най... А за мен е просто още едно Пежо...
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Еми, че те повечето жени без да засягам никой си падат по такива малки колички, които аз лично смятам единствено за МПС-та, а не за коли, които бих карал с кеф и като я паркирам някъде да си я гледам докато се отдалечавам

абе има си предимства новата кола естествено аз лично съм карал две години чисто нова малолитражка и то не каква да е... обаче сега бих казал че съм десет пъти по доволен от БМВ-то пък и не става въпрос само за тази марка всички коли от по-големия клас са доста по-рентабилни от малките въшки!!! и много по сигурни на първо място.
Иначе тва че мацките се кефят на малки кабриолетчета си е вярно - ама на тях какво им разбира главата пък и аз не си взимам колата да впечатлявам някакви тикви а просто защото е качествена
а и при тези обстоятелства които сте преложили казвам 100% "ДА" на колата втора ръка!!!
Иначе тва че мацките се кефят на малки кабриолетчета си е вярно - ама на тях какво им разбира главата пък и аз не си взимам колата да впечатлявам някакви тикви а просто защото е качествена

а и при тези обстоятелства които сте преложили казвам 100% "ДА" на колата втора ръка!!!
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
viper написа:Ей, хора, за 15000 лева ще си купя една акула, ще я докарам във вид, който ще спре дъха и на най-големия фен на нови талиги. Даже ще останат пари да изпием всичката бира в ЕКО-то
благодаря,приятелю

тъкмо това исках да напиша и аз,така че ме улесни

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
аз смело гласувах за втория вариант, без дори да се замисля... но като се върнах няколко години назад в живота си се сетих че бях изправн пред същата дилема и и избрах новия автомобил (почти новия де, въпреки наилоните на задните си седалки имаше 8К мили на километража) И ситуацията беше следната:
Старата ми кола скъса ангренажен ремък на около 3000км от дома и трябваше да си купя друга за да ида да си я ремонтирам и прибера, а и просто с тия 330000мили на километаржа вече не ми вдъхваше доверие
Та след бърз преглед на няколко автокъщи (NH, USA) се бях спрял на Хюндай Акцент 1.4 12клапана 1997 маи беше а това ставаше '98 авее нов новеничък с наилони на седалките, и Тойота Селика 2.0 двувалка с всички екстри 92'-93' година. Цената на съпонерката беше 3800$ а на селиката 3500$ И незнаино защо купих съпонерката...
Та мисълта ми беше че тука бързо праскаме втора ръка като отговор
, ама като се изправиш пред колите некак си по подруг начин се развиват нещата...

Старата ми кола скъса ангренажен ремък на около 3000км от дома и трябваше да си купя друга за да ида да си я ремонтирам и прибера, а и просто с тия 330000мили на километаржа вече не ми вдъхваше доверие

Та след бърз преглед на няколко автокъщи (NH, USA) се бях спрял на Хюндай Акцент 1.4 12клапана 1997 маи беше а това ставаше '98 авее нов новеничък с наилони на седалките, и Тойота Селика 2.0 двувалка с всички екстри 92'-93' година. Цената на съпонерката беше 3800$ а на селиката 3500$ И незнаино защо купих съпонерката...
Та мисълта ми беше че тука бързо праскаме втора ръка като отговор

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
С двете ръце гласувам за по-голямата кола. По-голямата кола дава повече спокойствие на пътя. В малолитражката ме е страх на всеки завой, а да не говорим ако излезе вятър.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- Ich0
- младши ентусиаст
-
- Кара: Toyota Celica
Аз залагам на втория вариант, но не бих дал всичките пари за покупката на колата. Ще гледам да оставя поне 2-3000, за да мога да си я прегледам до последното винтче, да сменя това, което не ми вдъхва доверие, а ако останат пари - добре дошли
. Не че и да не останат от тези няма да се намерят за почерпка де 

12 мнения
• Страница 1 от 1