Да сеем картофи ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Да сеем картофи ?

Мнение от Е.Димитров » 24 Мар 2011, 12:25

Магистрала люлин не е почната от сегашното правителство,просто си върви по план,което не може да се пише "заслуга"

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 24 Мар 2011, 12:32

Аз го написах преди няколко страници - тия реално ще построят около 120км магистрала (да вържат Тракия), което ще е изцяло тяхна заслуга, а се хвалят все едно цяла България ще е в магистрали след 2 години :mhihi: и ще имаме инфраструктура като Германия, щото без инфраструктура нямало икономика :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 25 Мар 2011, 0:40

"Бай" ви Фюрер като е строял магистралите, целта му е била да намали безработицата. И така от 5 годишния му план за намаляване на безработицата от 6 млн. безработни, за периодна 1932-36, 5 млн. души получили работа. И магистралите ги строяли хората т.е не са използвани някакви техники / не знам дали въобще е имало по онова време/, именно защото е имало предостатъчно работна ръка. Мисля, че беше Хитлер инициатора , 35-та като започнали да правят "Народната кола", събрал парите на хората уж за коли, имало някакъв период на чакане, и то взело че станало 39та година и войната почнала и хората изгоряли с парите и без коли :mhihi:
Та така, докато Бойко колко работна ръка осигури? И какво направи с безработицата? А и изпълнителят на АМ "Люлин" не бяха ли турци?
Единственото сходство между Хитлер и ББ е лидерската им харизма.

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 25 Мар 2011, 0:54

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 25 Мар 2011, 2:03

((:BuKcu:)) написа:"Бай" ви Фюрер като е строял магистралите, целта му е била да намали безработицата. И така от 5 годишния му план за намаляване на безработицата от 6 млн. безработни, за периодна 1932-36, 5 млн. души получили работа. И магистралите ги строяли хората т.е не са използвани някакви техники / не знам дали въобще е имало по онова време/, именно защото е имало предостатъчно работна ръка. Мисля, че беше Хитлер инициатора , 35-та като започнали да правят "Народната кола", събрал парите на хората уж за коли, имало някакъв период на чакане, и то взело че станало 39та година и войната почнала и хората изгоряли с парите и без коли :mhihi:
Та така, докато Бойко колко работна ръка осигури? И какво направи с безработицата? А и изпълнителят на АМ "Люлин" не бяха ли турци?
Единственото сходство между Хитлер и ББ е лидерската им харизма.

Омъжи са за мен :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 25 Мар 2011, 2:48

///peter написа:[]

Омъжи са за мен :mhihi:

:shock: :shock: :shock: :kuku: :kuku:

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 25 Мар 2011, 10:50

ivoo написа:http://www.tv7.bg/news/238882.html

:ahah:

Нищо ново - те никога за нищо не са виновни :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530i

Мнение от masimo » 25 Мар 2011, 13:13

Maverick_VS написа:
ivoo написа:http://www.tv7.bg/news/238882.html

:ahah:

Нищо ново - те никога за нищо не са виновни :mhihi:

И на мене ми писна от Станишев. Сутринта някой пак ми беше зел мястото и паркирах на тротоара ... Аман вече от тоя Станишев. След малко като ида да обядвам и манджата ще е свършила сигурно заради него :bang:

Предишна

Назад към Извън Темата