Да сеем картофи ?
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Да сеем картофи ?
Магистрала люлин не е почната от сегашното правителство,просто си върви по план,което не може да се пише "заслуга"
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Аз го написах преди няколко страници - тия реално ще построят около 120км магистрала (да вържат Тракия), което ще е изцяло тяхна заслуга, а се хвалят все едно цяла България ще е в магистрали след 2 години
и ще имаме инфраструктура като Германия, щото без инфраструктура нямало икономика

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
"Бай" ви Фюрер като е строял магистралите, целта му е била да намали безработицата. И така от 5 годишния му план за намаляване на безработицата от 6 млн. безработни, за периодна 1932-36, 5 млн. души получили работа. И магистралите ги строяли хората т.е не са използвани някакви техники / не знам дали въобще е имало по онова време/, именно защото е имало предостатъчно работна ръка. Мисля, че беше Хитлер инициатора , 35-та като започнали да правят "Народната кола", събрал парите на хората уж за коли, имало някакъв период на чакане, и то взело че станало 39та година и войната почнала и хората изгоряли с парите и без коли
Та така, докато Бойко колко работна ръка осигури? И какво направи с безработицата? А и изпълнителят на АМ "Люлин" не бяха ли турци?
Единственото сходство между Хитлер и ББ е лидерската им харизма.

Та така, докато Бойко колко работна ръка осигури? И какво направи с безработицата? А и изпълнителят на АМ "Люлин" не бяха ли турци?
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
((:BuKcu:)) написа:"Бай" ви Фюрер като е строял магистралите, целта му е била да намали безработицата. И така от 5 годишния му план за намаляване на безработицата от 6 млн. безработни, за периодна 1932-36, 5 млн. души получили работа. И магистралите ги строяли хората т.е не са използвани някакви техники / не знам дали въобще е имало по онова време/, именно защото е имало предостатъчно работна ръка. Мисля, че беше Хитлер инициатора , 35-та като започнали да правят "Народната кола", събрал парите на хората уж за коли, имало някакъв период на чакане, и то взело че станало 39та година и войната почнала и хората изгоряли с парите и без коли![]()
Омъжи са за мен

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
///peter написа:[]
Омъжи са за мен

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
ivoo написа:http://www.tv7.bg/news/238882.html

Нищо ново - те никога за нищо не са виновни

- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
Maverick_VS написа:ivoo написа:http://www.tv7.bg/news/238882.html
![]()
Нищо ново - те никога за нищо не са виновни
И на мене ми писна от Станишев. Сутринта някой пак ми беше зел мястото и паркирах на тротоара ... Аман вече от тоя Станишев. След малко като ида да обядвам и манджата ще е свършила сигурно заради него