Съвет-Коремни Преси??!!
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Re: Съвет-Коремни Преси??!!
Аз правя крънчове:
http://vbox7.com/play:9d4b145e
Според мен има по-добър ефект от уреда горе (ползвал съм и такъв).
http://vbox7.com/play:9d4b145e
Според мен има по-добър ефект от уреда горе (ползвал съм и такъв).
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
И за смъкване на корем и цялата талия,както казаха колегите най-вече бягане и диети.С коремни прайш мускул,ама той не се вижда от пласта мазнина и файда никва 

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Диети...правиш ли разлика м-у разделно хранене и диета ?
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Да, хубаво, трябва да стопиш мазнините, обаче трябва да стегнеш и мускулите, за да се виждат, твърди и изпъкнали, както и гърдите например. Това, че съм свалил мазнините само няма да ме направи релефен, а плосък.
BMW only!
- mmc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 TDS '97
Да споделя и моя скромен опит. имам такъв уред, правил съм много коремни на него , в рамките на 6 месеца, тренирах кажи-речи всеки ден. стигал съм до 3-4 серии ,с по 40 повторения, с 30 кг дъмбел на врата отпред и го държа с 2 ръце. дъмбела го слагах , че иначе накрая отнемаше много време преди да се уморя а и тогава вече почва да боли кръста.
Ефекта - корема ти става силен, да. Но отпред пластовете мазнина си седят. Дали щото поначало тренировките ми беха силови и наистина качих доста килограми и малко или много се омазних, не знам.
Но този мит, че с яко натоварване на корема ще го изчистеш само него, да знаеш - не е вярно, опитно го установих. Отслабва се цялостно, не може в конкретна част, колкото и да ни се иска.
Колегите по горе са прави - най голям ефект има цялостна диета и натоварване. можеш да направиш плочки, но с много усилия. лично при мен не се получава но да речем, че проблема е в моя телевизор.
Правил съм и много други упражнения със собствено тегло - класически коремни преси, "колело" от лег, повдигане на крака. Ефекта пак беше кажи-речи нулев.
Лично за мене най добре работи този уред :
http://1.bp.blogspot.com/__BVWTBaMFyU/S ... _korem.jpg
Слагам му 30 кила и добре се отразява, в почивките помежду останалите серии...
Ефекта - корема ти става силен, да. Но отпред пластовете мазнина си седят. Дали щото поначало тренировките ми беха силови и наистина качих доста килограми и малко или много се омазних, не знам.
Но този мит, че с яко натоварване на корема ще го изчистеш само него, да знаеш - не е вярно, опитно го установих. Отслабва се цялостно, не може в конкретна част, колкото и да ни се иска.
Колегите по горе са прави - най голям ефект има цялостна диета и натоварване. можеш да направиш плочки, но с много усилия. лично при мен не се получава но да речем, че проблема е в моя телевизор.
Правил съм и много други упражнения със собствено тегло - класически коремни преси, "колело" от лег, повдигане на крака. Ефекта пак беше кажи-речи нулев.
Лично за мене най добре работи този уред :
http://1.bp.blogspot.com/__BVWTBaMFyU/S ... _korem.jpg
Слагам му 30 кила и добре се отразява, в почивките помежду останалите серии...
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
След 27 години по фитнеси и множество травми мога да каза като за начало следното- по хубави упражнение от тези със собственото тегло няма, няма. Уредите за домашен фитнес стават в последствие закачалки и други подобни. Големите мускули са само временно състояние и амортизация на органите, ставите и тъканите. Големите мускули изглеждат добре, но не са функционални- липсва междумускулната координация. Хармонията на тялото и доброто здраве изискват отпимало съотношение от движение, храна, умствени натоварвания и почивка. Знам поне 10 вида упражнения за коремната преса без никакви утежнения и уреди. Утежненията тук вредят на кръста и освен дискова, човек може да направи и обикновена херния. Рецептата за отслабване, която работи е комбинация от:
- бързо ходене при по-тежките и бягане при по-слабите за време около 30 минути,
- хранене по 4-5 пъти на ден,
- коремни преси по 30-40 повторения за 3-4 серии,
- набиране на успоредки, лостове и т.н.
Ако някой не ми вярва, когато направи такъв стаж, ще повярва.
Успех на начинаещите!
Успех на начинаещите!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Anfiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: In the 90's
Mollov написа:Гърба изправен през цялото време, не трябва да се прегъваш.... врата на една линия с гърба.... не пускаш изцяло до долу, оставяй поне една педя между гърба ти и облегалката... прави колкото можеш коремни... от началото ще са малко, после ще стават повече.... не почивай повече от 2 мин между сериите.

- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
ktv написа:Рецептата за отслабване, която работи е комбинация от:
Успех на начинаещите!
Всеки ден ли?
И за храненето, какви храни?
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
slatanic написа:......
колега и моята история е горе долу същата

виж плуването е точно като за нас хем се движиш,хем от студената вода организма по естествен път почва да гори повече калорий и наи важното си в безтегловност демек има 0 натоварване на гръбначния стълб,прешлени и тнт.
@ КТВ
Колега, предполагам щом си си взел такова нещо нямаш много стаж. Освен това, което ти казаха колегите бих те посъветвал да спазваш някои прости правила за да предпазиш здравето си:
1. Загрявай преди упражненията - особено врата и кръста.
2. Избягвай тежки физически натоварвания поне 2 часа преди и 2 часа след сън. Много е вредно за сърцето иначе.
3. Тренирай в проветриви помещения.
Лично бих те посъветвал и да не стартираш с някакви грандиозни супер-програми. Нищо няма да стане от раз. Дай възможност на тялото си да свикне.
За да има ефект цялата работа, гледай да не плющиш много мазнотии, повече движение, лично аз препоръчвам бързото ходене пред бягането.
Тука си има и специализирана фитнес тема, но там по-голямата част от мненията са лишени от съдържание, което би ти свършило работа.
Успех, и гледай да не прецакаш кръста!

Колега, предполагам щом си си взел такова нещо нямаш много стаж. Освен това, което ти казаха колегите бих те посъветвал да спазваш някои прости правила за да предпазиш здравето си:
1. Загрявай преди упражненията - особено врата и кръста.
2. Избягвай тежки физически натоварвания поне 2 часа преди и 2 часа след сън. Много е вредно за сърцето иначе.
3. Тренирай в проветриви помещения.
Лично бих те посъветвал и да не стартираш с някакви грандиозни супер-програми. Нищо няма да стане от раз. Дай възможност на тялото си да свикне.
За да има ефект цялата работа, гледай да не плющиш много мазнотии, повече движение, лично аз препоръчвам бързото ходене пред бягането.
Тука си има и специализирана фитнес тема, но там по-голямата част от мненията са лишени от съдържание, което би ти свършило работа.
Успех, и гледай да не прецакаш кръста!
Ето и моето мнение за тренировките.Спортувам от 4ти клас.
Няма правилно-неправилно,много-малко,забранено-разрешено-непозволено в тренировките.
Трябва от всичко,комплексно -но без да се прекалява с нищо.Хранене спрямо нуждите на организма-също без да се злоупотребява с нищо.
И постоянство.
Няма правилно-неправилно,много-малко,забранено-разрешено-непозволено в тренировките.
Трябва от всичко,комплексно -но без да се прекалява с нищо.Хранене спрямо нуждите на организма-също без да се злоупотребява с нищо.
И постоянство.

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Като върл фен на коремните преси , мога да изкажа мнение , че този уред за мен е напълно безполезен 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2