Хакване на WIFI?
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Re: Хакване на WIFI?
Gqbriel написа:Вярвай ми може ,ако зад клавиатурното устройство знае какво прави,темата е много интересна..но видях един колега,какво направи с една мрежа-срина я,отне малко повече време от обикновено
.......
момчето си е хакер...първоначално специалист в "пробиване" на системи сега обратното.:
Това твоето е като онова батко ми видял как един яде нещо и каза че е много вкусно

Кажи тая Wireless мрежа аджеба как е била защитена поне, щото такива глупости "моя човек е ХАКЕР"
съм ги слушал много

Ако искаш поне малко да придадеш някаква стойност на писанията си кажи поне какъв EAP метод
е използвала мрежата, какво криптиране и т.н.
Щото сега нищо не си казал всъщност....

P.S. И да знаеш баба ми миналата година хакна на НАСА мрежата през айфоня с една ръка докато точеше баница с другата...............
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
zAcK написа:Gqbriel написа:Вярвай ми може ,ако зад клавиатурното устройство знае какво прави,темата е много интересна..но видях един колега,какво направи с една мрежа-срина я,отне малко повече време от обикновено
.......
момчето си е хакер...първоначално специалист в "пробиване" на системи сега обратното.:
Това твоето е като онова батко ми видял как един яде нещо и каза че е много вкусно![]()
Кажи тая Wireless мрежа аджеба как е била защитена поне, щото такива глупости "моя човек е ХАКЕР"
съм ги слушал многои в повечето пъти излиза поредната махленска история!
Ако искаш поне малко да придадеш някаква стойност на писанията си кажи поне какъв EAP метод
е използвала мрежата, какво криптиране и т.н.
Щото сега нищо не си казал всъщност....![]()
![]()
P.S. И да знаеш баба ми миналата година хакна на НАСА мрежата през айфоня с една ръка докато точеше баница с другата...............
С заяждане до никъде,

първо няма как да ти кажа мрежата,особено фирмена..второ не съм го направил аз,имам основни познания в областа и затова детайли няма как да ти дам,да си чеша езика не виждам смисъл ,все пак не хваля себе си

П.С :

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Ами като не разбираш защо оспорваш мнението ми, все едно си много компетентен по въпроса?????????
Щом дори стандарти като PCI DSS, ISO 27001 и т.н. позволяват използване на Wireless може би има методи за защита, а?
Ама ти викаш чул си нещо някъде от някой
Щом дори стандарти като PCI DSS, ISO 27001 и т.н. позволяват използване на Wireless може би има методи за защита, а?
Ама ти викаш чул си нещо някъде от някой

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Темата е за ключ.. Намерих програмка която е специално за тукашните мрежи и генерира кода според името на рутера.. Демек базата данни с паролите от фирмата доставчик 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
uricatoli написа:Темата е за ключ.. Намерих програмка която е специално за тукашните мрежи и генерира кода според името на рутера.. Демек базата данни с паролите от фирмата доставчик
Е па дай да видиме какво си намерил

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4