Хакване на WIFI?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Re: Хакване на WIFI?

Мнение от zAcK » 16 Май 2011, 19:16

Gqbriel написа:Вярвай ми може ,ако зад клавиатурното устройство знае какво прави,темата е много интересна :yes: ..но видях един колега,какво направи с една мрежа-срина я,отне малко повече време от обикновено
.......
момчето си е хакер :)...първоначално специалист в "пробиване" на системи сега обратното.:

Това твоето е като онова батко ми видял как един яде нещо и каза че е много вкусно :mhihi:

Кажи тая Wireless мрежа аджеба как е била защитена поне, щото такива глупости "моя човек е ХАКЕР"
съм ги слушал много :mhihi: и в повечето пъти излиза поредната махленска история!

Ако искаш поне малко да придадеш някаква стойност на писанията си кажи поне какъв EAP метод
е използвала мрежата, какво криптиране и т.н.

Щото сега нищо не си казал всъщност.... :no: :no: :no:

P.S. И да знаеш баба ми миналата година хакна на НАСА мрежата през айфоня с една ръка докато точеше баница с другата...............
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 16 Май 2011, 19:26

zAcK написа:
Gqbriel написа:Вярвай ми може ,ако зад клавиатурното устройство знае какво прави,темата е много интересна :yes: ..но видях един колега,какво направи с една мрежа-срина я,отне малко повече време от обикновено
.......
момчето си е хакер :)...първоначално специалист в "пробиване" на системи сега обратното.:

Това твоето е като онова батко ми видял как един яде нещо и каза че е много вкусно :mhihi:

Кажи тая Wireless мрежа аджеба как е била защитена поне, щото такива глупости "моя човек е ХАКЕР"
съм ги слушал много :mhihi: и в повечето пъти излиза поредната махленска история!

Ако искаш поне малко да придадеш някаква стойност на писанията си кажи поне какъв EAP метод
е използвала мрежата, какво криптиране и т.н.

Щото сега нищо не си казал всъщност.... :no: :no: :no:

P.S. И да знаеш баба ми миналата година хакна на НАСА мрежата през айфоня с една ръка докато точеше баница с другата...............

С заяждане до никъде, :yes:
първо няма как да ти кажа мрежата,особено фирмена..второ не съм го направил аз,имам основни познания в областа и затова детайли няма как да ти дам,да си чеша езика не виждам смисъл ,все пак не хваля себе си :yes: ..ти си слушал много ама и аз също кучето хакна БНБ :mrgreen: ,просто споделих какво съм видял,а не какво знам и как е направено а и ми стана интересна темата,ако е не на място-спокойно може да се изтрие мнението ми :yes:

П.С : :bchug:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 16 Май 2011, 19:34

Ами като не разбираш защо оспорваш мнението ми, все едно си много компетентен по въпроса?????????

Щом дори стандарти като PCI DSS, ISO 27001 и т.н. позволяват използване на Wireless може би има методи за защита, а?

Ама ти викаш чул си нещо някъде от някой :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 17 Май 2011, 12:19

Темата е за ключ.. Намерих програмка която е специално за тукашните мрежи и генерира кода според името на рутера.. Демек базата данни с паролите от фирмата доставчик :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 17 Май 2011, 12:47

Дразниш ли :)
Ако някой си я смени ?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 17 Май 2011, 13:00

uricatoli написа:Темата е за ключ.. Намерих програмка която е специално за тукашните мрежи и генерира кода според името на рутера.. Демек базата данни с паролите от фирмата доставчик :mhihi:

Е па дай да видиме какво си намерил :lol: Ако е нещо по-различно от това, което ти казах....

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 18 Май 2011, 14:58

Тя програмката е специално за кипър.. :mhihi: така че на други места не действа :no:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата