Работа в Нигерия (Nigerian National Petroleum Corporation)
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Работа в Нигерия (Nigerian National Petroleum Corporation)
Не се занимавай с глупости. Гугъл "nigerian petroleum job offer scam" и чети...
А на официалния сайт на въпросната компания nnpcgroup.com пише, че ако имаш съмнения изпрати имейл на scammaster@nnpcgroup.com и ще ти отговорят...
А на официалния сайт на въпросната компания nnpcgroup.com пише, че ако имаш съмнения изпрати имейл на scammaster@nnpcgroup.com и ще ти отговорят...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Re: Работа в Нигерия (Nigerian National Petroleum Corporation)
Така, този казус отдавна приключи. Аз не пратих договора подписан, защото изчетох десетки договори със същото съдържанеие като моя. Висчките бяха спам и реших да не се занимавам. Иначе мейла, който колегата alx е дал не работи, пробвах се неколкократно да се свържа с компанията по него. След това им писах и на другия мейл, който са дали за контакт с тях, съответно отново не получих отговор. Та няма да ме правят богат в Нигерия. До колежката vili_pisareva, кажете на мъжа Ви да не се занимава, това със сигурност не е реална оферта, наистина и аз бях в същото положение и за това пуснах и темата, за да чуя повече мнения. Нито една компания не би си позволила да наема хора само по Автобиография и Мотивационно писмо, но първия прочит на договора звучи много съблазнително. Успех на мъжа Ви и на всички, търсещи работа 

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2