Работа в Нигерия (Nigerian National Petroleum Corporation)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: Работа в Нигерия (Nigerian National Petroleum Corporation)

Мнение от alx » 02 Юли 2011, 2:01

Не се занимавай с глупости. Гугъл "nigerian petroleum job offer scam" и чети...

А на официалния сайт на въпросната компания nnpcgroup.com пише, че ако имаш съмнения изпрати имейл на scammaster@nnpcgroup.com и ще ти отговорят...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Re: Работа в Нигерия (Nigerian National Petroleum Corporation)

Мнение от pampo » 03 Юли 2011, 22:12

Така, този казус отдавна приключи. Аз не пратих договора подписан, защото изчетох десетки договори със същото съдържанеие като моя. Висчките бяха спам и реших да не се занимавам. Иначе мейла, който колегата alx е дал не работи, пробвах се неколкократно да се свържа с компанията по него. След това им писах и на другия мейл, който са дали за контакт с тях, съответно отново не получих отговор. Та няма да ме правят богат в Нигерия. До колежката vili_pisareva, кажете на мъжа Ви да не се занимава, това със сигурност не е реална оферта, наистина и аз бях в същото положение и за това пуснах и темата, за да чуя повече мнения. Нито една компания не би си позволила да наема хора само по Автобиография и Мотивационно писмо, но първия прочит на договора звучи много съблазнително. Успех на мъжа Ви и на всички, търсещи работа :yes:

Предишна

Назад към Извън Темата