Слушалки за Самсунг - въпрос!
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Слушалки за Самсунг - въпрос!
Колеги, спешно ми трябва да разбера дали слушалките за Samsung E210 стават за E200. Буксичката е еднаква, но от няколко магазина казаха, че въпреки че пасва, не са сигурни дали ще работят. Ето телефона http://www.google.bg/imgres?imgurl=http ... 80&bih=861 и слушалките за Е210 http://store-bg.net/samsung-aaep433sbec ... -6098.html
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Слушалки за Самсунг - въпрос!
На Нокиите всичко, дето влиза в дупката работи или поне всичко, което съм пробвал. Няма много логика ако са запазили буксата еднаква входа да е различен така, че да не работи.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
bum_bum написа:На Нокиите всичко, дето влиза в дупката работи или поне всичко, което съм пробвал. Няма много логика ако са запазили буксата еднаква входа да е различен така, че да не работи.
Аз следвам същата логика, но по принцип от телефони не разбирам, а по магазините явно и те толкова са наясно

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Щом влиза би трябвало да работят. Ако влизат с напън по-добре не ги мъчи за да не пре*беш нещо, но ако си влизат спокойно би трябвало да засвирят 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Самсунг са на опаки на всичко, така че изобщо не се очудвай ако не тръгнат слушалките 

- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
На мен ми се е случвало на Нокиа слушалки, на които буксата става, да не работят реално. Слушалки за по-нов модел не стават на по-стар, буксата обаче е същата.
Най-добре да се тестват на място преди да се купи, ако има такава възможност. Макар че в повечето случаи си работят, ако буксата е същата.
Най-добре да се тестват на място преди да се купи, ако има такава възможност. Макар че в повечето случаи си работят, ако буксата е същата.
Колега аз имам и двата модела. За съжаление 210ката не е при мен и не мога да тествам слушалките дали ще паснат.
Тъй като се включват в буксата за зареждане,а те са различни-мисля че няма да станат.
Тъй като се включват в буксата за зареждане,а те са различни-мисля че няма да станат.
- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
няма логика да не работят, щом са със същата букса...
наскоро си купих китайско телефонче huawei, или както там се пише, и слушалките му работят на всички телефони, които са със съответната букса, което значи, че марката на телефона няма никакво значение стига да пасват кабелите

наскоро си купих китайско телефонче huawei, или както там се пише, и слушалките му работят на всички телефони, които са със съответната букса, което значи, че марката на телефона няма никакво значение стига да пасват кабелите

never drive faster, than your guardian angel can !
8 мнения
• Страница 1 от 1