Слушалки за Самсунг - въпрос!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Слушалки за Самсунг - въпрос!

Мнение от Dirty M5 driveR » 28 Юни 2011, 20:25

Колеги, спешно ми трябва да разбера дали слушалките за Samsung E210 стават за E200. Буксичката е еднаква, но от няколко магазина казаха, че въпреки че пасва, не са сигурни дали ще работят. Ето телефона http://www.google.bg/imgres?imgurl=http ... 80&bih=861 и слушалките за Е210 http://store-bg.net/samsung-aaep433sbec ... -6098.html

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Слушалки за Самсунг - въпрос!

Мнение от bum_bum » 29 Юни 2011, 0:06

На Нокиите всичко, дето влиза в дупката работи или поне всичко, което съм пробвал. Няма много логика ако са запазили буксата еднаква входа да е различен така, че да не работи.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 29 Юни 2011, 7:38

bum_bum написа:На Нокиите всичко, дето влиза в дупката работи или поне всичко, което съм пробвал. Няма много логика ако са запазили буксата еднаква входа да е различен така, че да не работи.

Аз следвам същата логика, но по принцип от телефони не разбирам, а по магазините явно и те толкова са наясно :mhihi: не били сигурни...

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 29 Юни 2011, 14:59

Щом влиза би трябвало да работят. Ако влизат с напън по-добре не ги мъчи за да не пре*беш нещо, но ако си влизат спокойно би трябвало да засвирят :ok:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 29 Юни 2011, 17:55

Самсунг са на опаки на всичко, така че изобщо не се очудвай ако не тръгнат слушалките :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: таралясник

Мнение от Pisobella » 02 Юли 2011, 20:12

На мен ми се е случвало на Нокиа слушалки, на които буксата става, да не работят реално. Слушалки за по-нов модел не стават на по-стар, буксата обаче е същата.

Най-добре да се тестват на място преди да се купи, ако има такава възможност. Макар че в повечето случаи си работят, ако буксата е същата.
Изображение
Аз умирам и светло се раждам ... за всяка спам тема!!! xD
click me !!! ---> http://z0r.de/63

Потребител
Аватар

Мнение от CCNA » 02 Юли 2011, 22:13

Колега аз имам и двата модела. За съжаление 210ката не е при мен и не мога да тествам слушалките дали ще паснат.
Тъй като се включват в буксата за зареждане,а те са различни-мисля че няма да станат.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се

Мнение от Radinka » 05 Юли 2011, 12:01

няма логика да не работят, щом са със същата букса...
наскоро си купих китайско телефонче huawei, или както там се пише, и слушалките му работят на всички телефони, които са със съответната букса, което значи, че марката на телефона няма никакво значение стига да пасват кабелите :mhihi: :mhihi:
never drive faster, than your guardian angel can !

Назад към Извън Темата