Пит Бул
Модератор: Общи модератори
- MAFID
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36
- Мечтае да кара: BMW
- Детайли за колата: Стара но лачена
Re: Пит Бул
Ми какво те спира...мн добри кучета са родвайлерите(така съм чувал де)
Ако не живееш на ръба значи заемаш твърде много място
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
To6oo написа:acer написа:alx ви го каза, пред фактите и боговете мълчат, не знам кого се опитвате да убедите като има стотици инциденти. все едно да кажеж, че на мангала не му е в кръвта да краде, е има и такива, ама са 0,1%.
не бих си оставил детето и до немска овчарка, животните са непредвидими, а ако някой си държи детето до бойна порода кучета, октровенно го мисля за наивен
Вземи си такова куче и такова куче гледай го ако си достатъчно отговорен и разумен и да видим дали ще те изяде и не ми говори изобщо за факти.quote]
Ами аз си взех и на 1г. ме нападна и борбата с него беше на живот и смърт и изяде ножа!
ТУРБО написа:А за пазач мисля че не е проблем(те кучетата си пазят територията,освен някакви извращения като Мопс и тем подобни.
Гледай"Говорещия с кучета"много помага във възпитанието на кучето!
Ти какво против имаш мопсовете, и кой те излага че е извращения? Да ти копирам историята от къде идват тези кучета?!

Гледай си животинката с любов, малко строго възпитание,че ти се качват на главата и повече глезотиики!
Последна промяна ElizabetS на 04 Окт 2011, 22:11, променена общо 1 път
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!
Вземи си такова куче и такова куче гледай го ако си достатъчно отговорен и разумен и да видим дали ще те изяде и не ми говори изобщо за факти.quote]
Ами аз си взех и на 1г. ме нападна и борбата с него беше на живот и смърт и изяде ножа![/quote]
еми кво да ти кажа приятелю аз имам от 3 години и веднъж не си позволявало дори да ме румжи, изяде ножа и такива глупости моля те бъди сериозен не ми се прави на супермен както казах няма да се повтарям не е за всеки това куче
Стегни се и не говори вицове 
Ами аз си взех и на 1г. ме нападна и борбата с него беше на живот и смърт и изяде ножа![/quote]
еми кво да ти кажа приятелю аз имам от 3 години и веднъж не си позволявало дори да ме румжи, изяде ножа и такива глупости моля те бъди сериозен не ми се прави на супермен както казах няма да се повтарям не е за всеки това куче

- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
To6oo написа:Вземи си такова куче и такова куче гледай го ако си достатъчно отговорен и разумен и да видим дали ще те изяде и не ми говори изобщо за факти.quote]
Ами аз си взех и на 1г. ме нападна и борбата с него беше на живот и смърт и изяде ножа!

Не ти говоря никакви вицове,а си беше жива борва на живот и смърт

Не полудя от нищо,а си удари главата като го извеждах и вечерта ми се нахвърли докато бях на компютъра!!!
Колега имам англ. булдог, гледам че жената е качила снимки. Трябва си строго възпитание, да знае кое й е разрешено и кое не. Високият глас има огромно въздействие върху държанието. Булдозера стана близо на година, супер се държи. Единственото оплакване ми е, че не мога все още да я отуча да се радва на всеки, най- вече на децата. Какво толкова им харесва не знам
Хайде и качи някоя снимка на животинката ти, да я видим 

ТУРБО написа: ...си удари главата като го извеждах и вечерта ми се нахвърли докато бях на компютъра!!!
Дребна подробност , която ни спести в предния пост

Следователно излиза , че ако всичко е било нормално , нямаше да ти се нахвърли , нали?Не го е правило без причина?
Престанете да говорите глупости и да се изхвърляте толкова!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз имах едно куче, дето като му хвърлих една топка на маса за тенис от тия желязните в училищата тръгна да я гони, нещо се скьопа и захапа ръба на масата.
В резултат 4 зъба минус. Глътна ги и дойде да ме ближе. Та проблема е във възпитанието, а не в животните.
Питбула е изключително послушно куче, дори и тези, които налитат на други животни.
Липсата на пълен контрол е изцяло проблем причинен от собственика.
Все едно е да дадеш тежка картечница на 5 годишно дете. Няма ли контрол задължително ще стане сакатлък.
Притежанието на подобно куче не е гъзария, а тежка отговорност и задължение. Докато го има обратното хващане винаги ще има и нещастни случки.
В резултат 4 зъба минус. Глътна ги и дойде да ме ближе. Та проблема е във възпитанието, а не в животните.
Питбула е изключително послушно куче, дори и тези, които налитат на други животни.
Все едно е да дадеш тежка картечница на 5 годишно дете. Няма ли контрол задължително ще стане сакатлък.
Притежанието на подобно куче не е гъзария, а тежка отговорност и задължение. Докато го има обратното хващане винаги ще има и нещастни случки.
bum_bum написа:Аз имах едно куче, дето като му хвърлих една топка на маса за тенис от тия желязните в училищата тръгна да я гони, нещо се скьопа и захапа ръба на масата.