Пит Бул

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36
Мечтае да кара: BMW
Детайли за колата: Стара но лачена

Re: Пит Бул

Мнение от MAFID » 02 Окт 2011, 23:36

Ми какво те спира...мн добри кучета са родвайлерите(така съм чувал де)
Ако не живееш на ръба значи заемаш твърде много място

луд с палатка
Аватар
Кара: Хората да залягат
Детайли за колата: кихащо кабрио

Мнение от ТУРБО » 02 Окт 2011, 23:48

To6oo написа:
acer написа:alx ви го каза, пред фактите и боговете мълчат, не знам кого се опитвате да убедите като има стотици инциденти. все едно да кажеж, че на мангала не му е в кръвта да краде, е има и такива, ама са 0,1%.
не бих си оставил детето и до немска овчарка, животните са непредвидими, а ако някой си държи детето до бойна порода кучета, октровенно го мисля за наивен

Вземи си такова куче и такова куче гледай го ако си достатъчно отговорен и разумен и да видим дали ще те изяде и не ми говори изобщо за факти.quote]
Ами аз си взех и на 1г. ме нападна и борбата с него беше на живот и смърт и изяде ножа!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на детето БМВ-то :)

Мнение от ElizabetS » 03 Окт 2011, 14:00

ТУРБО написа:А за пазач мисля че не е проблем(те кучетата си пазят територията,освен някакви извращения като Мопс и тем подобни.
Гледай"Говорещия с кучета" :bowdown: много помага във възпитанието на кучето!

Ти какво против имаш мопсовете, и кой те излага че е извращения? Да ти копирам историята от къде идват тези кучета?! :mhihi: Извращенията идват от тъпаци, които решили да си чифтосат кучетата. :ranting: После защо имало безброй мелези , безброй оставени на улицата и др. Взимат кучо, след време ги оставят, дакото не могат да се грижат или не им се занимава! Е па м.... му стара, тогава защо изобщо го вземаш, за да му почерниш живота после.В нашия кв. виждах оставено хъски, голдън ретривър и анг. булдог. Да не споделям какви кръстоски съм виждала и ми твърдят, че е Мопс примерно.Сори за :OT:
Гледай си животинката с любов, малко строго възпитание,че ти се качват на главата и повече глезотиики!
Последна промяна ElizabetS на 04 Окт 2011, 22:11, променена общо 1 път
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!

Потребител
Аватар

Мнение от To6oo » 03 Окт 2011, 17:01

Вземи си такова куче и такова куче гледай го ако си достатъчно отговорен и разумен и да видим дали ще те изяде и не ми говори изобщо за факти.quote]
Ами аз си взех и на 1г. ме нападна и борбата с него беше на живот и смърт и изяде ножа![/quote]

еми кво да ти кажа приятелю аз имам от 3 години и веднъж не си позволявало дори да ме румжи, изяде ножа и такива глупости моля те бъди сериозен не ми се прави на супермен както казах няма да се повтарям не е за всеки това куче :) Стегни се и не говори вицове :)

луд с палатка
Аватар
Кара: Хората да залягат
Детайли за колата: кихащо кабрио

Мнение от ТУРБО » 04 Окт 2011, 21:28

To6oo написа:Вземи си такова куче и такова куче гледай го ако си достатъчно отговорен и разумен и да видим дали ще те изяде и не ми говори изобщо за факти.quote]
Ами аз си взех и на 1г. ме нападна и борбата с него беше на живот и смърт и изяде ножа!

еми кво да ти кажа приятелю аз имам от 3 години и веднъж не си позволявало дори да ме румжи, изяде ножа и такива глупости моля те бъди сериозен не ми се прави на супермен както казах няма да се повтарям не е за всеки това куче :) Стегни се и не говори вицове :)[/quote]
Не ти говоря никакви вицове,а си беше жива борва на живот и смърт :dummy:
Не полудя от нищо,а си удари главата като го извеждах и вечерта ми се нахвърли докато бях на компютъра!!!
Изображение

властелинът на гумите
властелинът на гумите
Аватар

Мнение от danini » 04 Окт 2011, 22:33

А в Перник това звучи така "в спора се ражда боят" :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Compakt 323 i

Мнение от stoevro » 05 Окт 2011, 11:14

Колега имам англ. булдог, гледам че жената е качила снимки. Трябва си строго възпитание, да знае кое й е разрешено и кое не. Високият глас има огромно въздействие върху държанието. Булдозера стана близо на година, супер се държи. Единственото оплакване ми е, че не мога все още да я отуча да се радва на всеки, най- вече на децата. Какво толкова им харесва не знам :mhihi: Хайде и качи някоя снимка на животинката ти, да я видим :bchug:
В Света има само три букви за автомобил: B M W
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_324d » 06 Окт 2011, 21:08

ТУРБО написа: ...си удари главата като го извеждах и вечерта ми се нахвърли докато бях на компютъра!!!

Дребна подробност , която ни спести в предния пост :mhihi:
Следователно излиза , че ако всичко е било нормално , нямаше да ти се нахвърли , нали?Не го е правило без причина?
Престанете да говорите глупости и да се изхвърляте толкова!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 06 Окт 2011, 21:18

Аз имах едно куче, дето като му хвърлих една топка на маса за тенис от тия желязните в училищата тръгна да я гони, нещо се скьопа и захапа ръба на масата.
В резултат 4 зъба минус. Глътна ги и дойде да ме ближе. Та проблема е във възпитанието, а не в животните.
Питбула е изключително послушно куче, дори и тези, които налитат на други животни.
Липсата на пълен контрол е изцяло проблем причинен от собственика.
Все едно е да дадеш тежка картечница на 5 годишно дете. Няма ли контрол задължително ще стане сакатлък.
Притежанието на подобно куче не е гъзария, а тежка отговорност и задължение. Докато го има обратното хващане винаги ще има и нещастни случки.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_324d » 06 Окт 2011, 21:22

bum_bum написа:Аз имах едно куче, дето като му хвърлих една топка на маса за тенис от тия желязните в училищата тръгна да я гони, нещо се скьопа и захапа ръба на масата.
В резултат 4 зъба минус. Глътна ги и дойде да ме ближе. Та проблема е във възпитанието, а не в животните.
Питбула е изключително послушно куче, дори и тези, които налитат на други животни.
Липсата на пълен контрол е изцяло проблем причинен от собственика.
Все едно е да дадеш тежка картечница на 5 годишно дете. Няма ли контрол задължително ще стане сакатлък.
Притежанието на подобно куче не е гъзария, а тежка отговорност и задължение. Докато го има обратното хващане винаги ще има и нещастни случки.

:yes:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата