Защо не ми дадоха талон за ГТП?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E-90

Защо не ми дадоха талон за ГТП?

Мнение от arkadas » 08 Мар 2012, 22:46

Привет на всички колеги от форума. От няколко дни се опитвам да си обясня факта защо нямам талон за годишен технически преглед. Значи регистрирах си колата през октомври м.г. и отлично си спомням, че тогава не ми дадоха талон за техн. преглед, а само ми лепнаха холограмен стикер на прозореца. Сега след толкова време освен, че незнам кога трябва да мина следващ преглед, се притеснявам, че може да имам проблеми и с органите на КАТ. Само да поясня, че колата беше нова и това беше първа регистрация. Моля за съвети и препоръки!

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Re: Защо не ми дадоха талон за ГТП?

Мнение от Александър Георгиев » 08 Мар 2012, 23:07

Странно защо не са ти дали талон колега..

Датата на прегледа е датата на издаване на талоните..гледаш кога са издадени и след година до тази дата имаш преглед ;)
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея пари :winky: иначе успех :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: 530d

Мнение от kraininski » 09 Мар 2012, 15:18

прегледа трябва да е 3 годишен
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 09 Мар 2012, 18:39

На нова кола няма нужда да минаваш преглед всяка година, ако не се лъжа срока беше на 2 или 3 години :) Най-добре звънни в някой пункт или отиди питай
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от slowtraveler » 10 Мар 2012, 19:47

Хм, на моите нови коли имаше талонче за ГТП...
Есента (септември) минавах преглед и отново ми дадоха талонче (преглед - след 2г)..
По закон за нормален лек автомобил:
Първи преглед след 3г, втория преглед след още 2г - на 5-та година..

Назад към Извън Темата