Защо не ми дадоха талон за ГТП?
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- arkadas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-90
Защо не ми дадоха талон за ГТП?
Привет на всички колеги от форума. От няколко дни се опитвам да си обясня факта защо нямам талон за годишен технически преглед. Значи регистрирах си колата през октомври м.г. и отлично си спомням, че тогава не ми дадоха талон за техн. преглед, а само ми лепнаха холограмен стикер на прозореца. Сега след толкова време освен, че незнам кога трябва да мина следващ преглед, се притеснявам, че може да имам проблеми и с органите на КАТ. Само да поясня, че колата беше нова и това беше първа регистрация. Моля за съвети и препоръки!
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Re: Защо не ми дадоха талон за ГТП?
Странно защо не са ти дали талон колега..
Датата на прегледа е датата на издаване на талоните..гледаш кога са издадени и след година до тази дата имаш преглед
Датата на прегледа е датата на издаване на талоните..гледаш кога са издадени и след година до тази дата имаш преглед

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
прегледа трябва да е 3 годишен
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
На нова кола няма нужда да минаваш преглед всяка година, ако не се лъжа срока беше на 2 или 3 години
Най-добре звънни в някой пункт или отиди питай

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- slowtraveler
- кандидат ентусиаст
-
Хм, на моите нови коли имаше талонче за ГТП...
Есента (септември) минавах преглед и отново ми дадоха талонче (преглед - след 2г)..
По закон за нормален лек автомобил:
Първи преглед след 3г, втория преглед след още 2г - на 5-та година..
Есента (септември) минавах преглед и отново ми дадоха талонче (преглед - след 2г)..
По закон за нормален лек автомобил:
Първи преглед след 3г, втория преглед след още 2г - на 5-та година..
5 мнения
• Страница 1 от 1