Нов протест срещу горивата
Модератор: Общи модератори
Re: Нов протест срещу горивата
Я, ма то и протест ли имало
И пак ли за цените, а не за заплатите
Ужас 

- NikShtain
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 M57TU2D30 235hp
- Мечтае да кара: Chevrolet Chevy Impala Coupe
@Yanko Petrov - браво
мога да кажа,че перфектно се справи с мухльовската си задачка.Защото без никакви огризения мога да кажа,че ти си пълен мухльо
Поздравете ги колеги офицялно форума има няколко,човека които успешно саботират протести,теми и прочие.Които при факти и истини се крият зад полите на модераторите.И много обичат да лаят.Но това е нормално,че демонстрират страхотни нинджа умения зад клавиатурата.
трябва да им ракопляскаме.
И благодарение на такива келеши (мързели) които само говориха.Естествено ги нямаше на протеста защото стабилноста и отговорноста граничи с абсурд.Трима глупаци обеждават други трима глупаци да не ходят и така всички глупаци си седят по домовете и се оплакват.Е то е така като караш таралясник 3-чест.Те са извесни като мрънкачи за всичко.
Обръщам се към главния "тарикат" @Yanko Petrov - Айде Яне нека да те видя,организирай протест събери повече
София - По-малко от 100 човека - ти май си друсан обаче. както винаги колегата говоря рязко неподготвен но това си му е запазена марка
Варна - 30 автомобила
Бургас - 30 автомобила
Пазарджик - 50 автомобила
Благоевград - 20 автомобила - 50 от Благоевград + автомобили от съседните градове
Хайде да те видя как ще вдигнеш "дори и толкова"
И тук скъпи колеги следващия пост на колегата ще е жалко оправдание или някаква напатка
@uCnaHeTcA - не батка протеста беше защото лафовете ти са много готини и не можем да спрем да им се смеем за това.
Явно фактът,че името на темата и написаните неща вътре са свързани с това.Вобще не може да се стигне до извода,че протеста е за това.

Поздравете ги колеги офицялно форума има няколко,човека които успешно саботират протести,теми и прочие.Които при факти и истини се крият зад полите на модераторите.И много обичат да лаят.Но това е нормално,че демонстрират страхотни нинджа умения зад клавиатурата.

И благодарение на такива келеши (мързели) които само говориха.Естествено ги нямаше на протеста защото стабилноста и отговорноста граничи с абсурд.Трима глупаци обеждават други трима глупаци да не ходят и така всички глупаци си седят по домовете и се оплакват.Е то е така като караш таралясник 3-чест.Те са извесни като мрънкачи за всичко.
Обръщам се към главния "тарикат" @Yanko Petrov - Айде Яне нека да те видя,организирай протест събери повече
София - По-малко от 100 човека - ти май си друсан обаче. както винаги колегата говоря рязко неподготвен но това си му е запазена марка
Варна - 30 автомобила
Бургас - 30 автомобила
Пазарджик - 50 автомобила

Благоевград - 20 автомобила - 50 от Благоевград + автомобили от съседните градове
Хайде да те видя как ще вдигнеш "дори и толкова"
И тук скъпи колеги следващия пост на колегата ще е жалко оправдание или някаква напатка
@uCnaHeTcA - не батка протеста беше защото лафовете ти са много готини и не можем да спрем да им се смеем за това.
Явно фактът,че името на темата и написаните неща вътре са свързани с това.Вобще не може да се стигне до извода,че протеста е за това.

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Батенце, научи се да пишеш първо и тогава определяй кой какъв е
Аз ти казах и преди - всички в сАюза сте с ниска култура, алчни и заблудени. Е, аз го казвам, ти го потвърждаваш
Затова се махнах от там 
ПП: Не е истина колко комплексарщина лъха от всичките ти мнения и от мнението на оня Василев, дето щял да ми счупи комунистическите капачки, разбираш ли....

ПП: Не е истина колко комплексарщина лъха от всичките ти мнения и от мнението на оня Василев, дето щял да ми счупи комунистическите капачки, разбираш ли....
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Що да заключват пък- всичко ли ни е наред, та да няма за к'во да протестираме
Пък и на мен ми е забавно да чета жалките напъни на някой да привлече хора
Аз само да питам автора к'во стана с протестите срещу ниския стандарт на живот или както беше там формулирано
Аз чух да се протестира САМО срещу горивата, нищо друго- това за ниския стандарт само за благозвучие ли беше сложено 

Аз само да питам автора к'во стана с протестите срещу ниския стандарт на живот или както беше там формулирано

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
ms написа:Що да заключват пък
Щото няма нищо съществено. Едните обясняват на другите колко са заблудени, другите обясняват на едните па те колко за захлюпени, на ББ и компания им е през оная работа кво става, а бензина си е 2.65. Кво искаш да говориш още? Излез и ти като оная десислава косаткова и бони ли бончо ли къв беше келеша там и обяснявай как според теб цената на бензина не е повече от 1.70

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Нарушена т.12 от общите правила за поведение във форума на БМВ Клуб България