Нов протест срещу горивата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Нов протест срещу горивата

Мнение от uCnaHeTcA » 26 Мар 2012, 3:26

Я, ма то и протест ли имало :mhihi: И пак ли за цените, а не за заплатите :mhihi: Ужас :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 M57TU2D30 235hp
Мечтае да кара: Chevrolet Chevy Impala Coupe

Мнение от NikShtain » 26 Мар 2012, 4:12

@Yanko Petrov - браво :clap: мога да кажа,че перфектно се справи с мухльовската си задачка.Защото без никакви огризения мога да кажа,че ти си пълен мухльо :yes:
Поздравете ги колеги офицялно форума има няколко,човека които успешно саботират протести,теми и прочие.Които при факти и истини се крият зад полите на модераторите.И много обичат да лаят.Но това е нормално,че демонстрират страхотни нинджа умения зад клавиатурата. :clap: трябва да им ракопляскаме.
И благодарение на такива келеши (мързели) които само говориха.Естествено ги нямаше на протеста защото стабилноста и отговорноста граничи с абсурд.Трима глупаци обеждават други трима глупаци да не ходят и така всички глупаци си седят по домовете и се оплакват.Е то е така като караш таралясник 3-чест.Те са извесни като мрънкачи за всичко.
Обръщам се към главния "тарикат" @Yanko Petrov - Айде Яне нека да те видя,организирай протест събери повече

София - По-малко от 100 човека - ти май си друсан обаче. както винаги колегата говоря рязко неподготвен но това си му е запазена марка

Варна - 30 автомобила

Бургас - 30 автомобила

Пазарджик - 50 автомобила :paranoid:

Благоевград - 20 автомобила - 50 от Благоевград + автомобили от съседните градове

Хайде да те видя как ще вдигнеш "дори и толкова"
И тук скъпи колеги следващия пост на колегата ще е жалко оправдание или някаква напатка
@uCnaHeTcA - не батка протеста беше защото лафовете ти са много готини и не можем да спрем да им се смеем за това.
Явно фактът,че името на темата и написаните неща вътре са свързани с това.Вобще не може да се стигне до извода,че протеста е за това.
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 26 Мар 2012, 5:11

Батенце, научи се да пишеш първо и тогава определяй кой какъв е :mhihi: Аз ти казах и преди - всички в сАюза сте с ниска култура, алчни и заблудени. Е, аз го казвам, ти го потвърждаваш :yes: Затова се махнах от там ;)

ПП: Не е истина колко комплексарщина лъха от всичките ти мнения и от мнението на оня Василев, дето щял да ми счупи комунистическите капачки, разбираш ли....

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 26 Мар 2012, 9:45

Няма ли някой да заключи темата та да се спре с малоумщината накрая :banghead:
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 26 Мар 2012, 10:20

Що да заключват пък- всичко ли ни е наред, та да няма за к'во да протестираме :?: Пък и на мен ми е забавно да чета жалките напъни на някой да привлече хора :mhihi:

Аз само да питам автора к'во стана с протестите срещу ниския стандарт на живот или както беше там формулирано :?: Аз чух да се протестира САМО срещу горивата, нищо друго- това за ниския стандарт само за благозвучие ли беше сложено :?:
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 26 Мар 2012, 11:07

ms написа:Що да заключват пък

Щото няма нищо съществено. Едните обясняват на другите колко са заблудени, другите обясняват на едните па те колко за захлюпени, на ББ и компания им е през оная работа кво става, а бензина си е 2.65. Кво искаш да говориш още? Излез и ти като оная десислава косаткова и бони ли бончо ли къв беше келеша там и обяснявай как според теб цената на бензина не е повече от 1.70 :kuku:
Изображение

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 26 Мар 2012, 11:59

Нарушена т.12 от общите правила за поведение във форума на БМВ Клуб България :!:

Предишна

Назад към Извън Темата