Регистрация на нов мотор в кат?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание

Регистрация на нов мотор в кат?

Мнение от Conqueror » 26 Юли 2012, 8:36

Колеги искам да те попитам какви документи ми трябват да си регистрирам новия мотор от 1 вия път :D

колата беше с 2.0 сега с 2.8
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Re: Регистрация на нов мотор в кат?

Мнение от spower » 26 Юли 2012, 11:03

Ами миналото лято като си регнах мотора представих талона от английския собственик, договора за покупко-продажба в превод на български, но не ми го искаха, ГО направих пред кат в будките, заядоха ми се на канала за светлината на задния номер и огледала представих ги но не бяха монтирани, за гумите проблем ми прави дебелака, че били кросови, и неподходящи за асвалт, макар че надвишаваха минималния грайфер опоменат в закона. Ако всичко ти е ок не се притеснявай светлини и огледала да са наред включително и предна спирачка като чукнеш на свети стопа, зависи и на кого ще попаднеш.. за чисто нов мотор фактурата от магазина +ГО и дано не се налага технотест, ако го няма в компютрите им модела.. Какъв мотор взе :) да ти е честит и мн безавариини км с него ;)
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 26 Юли 2012, 11:05

малко ти е залъгващо заглавието :mhihi:
www.bmwпрофесори-bg.net

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 26 Юли 2012, 11:26

доста май :mhihi:
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 26 Юли 2012, 14:47

Колега,оправи си заглавието :!:

До колкото разбирам аз,става въпрос за автомобил,на който е сменен двигателя с по-мощен!
Трябва ти документ(талон) на двигателя донор ,след това отиваш в технотест за още един документ и после обратно в КАТ
Изображение

Назад към Извън Темата