Регистрация на нов мотор в кат?
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
Регистрация на нов мотор в кат?
Колеги искам да те попитам какви документи ми трябват да си регистрирам новия мотор от 1 вия път
колата беше с 2.0 сега с 2.8

колата беше с 2.0 сега с 2.8

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Re: Регистрация на нов мотор в кат?
Ами миналото лято като си регнах мотора представих талона от английския собственик, договора за покупко-продажба в превод на български, но не ми го искаха, ГО направих пред кат в будките, заядоха ми се на канала за светлината на задния номер и огледала представих ги но не бяха монтирани, за гумите проблем ми прави дебелака, че били кросови, и неподходящи за асвалт, макар че надвишаваха минималния грайфер опоменат в закона. Ако всичко ти е ок не се притеснявай светлини и огледала да са наред включително и предна спирачка като чукнеш на свети стопа, зависи и на кого ще попаднеш.. за чисто нов мотор фактурата от магазина +ГО и дано не се налага технотест, ако го няма в компютрите им модела.. Какъв мотор взе
да ти е честит и мн безавариини км с него 

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
доста май 

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Колега,оправи си заглавието
До колкото разбирам аз,става въпрос за автомобил,на който е сменен двигателя с по-мощен!
Трябва ти документ(талон) на двигателя донор ,след това отиваш в технотест за още един документ и после обратно в КАТ

До колкото разбирам аз,става въпрос за автомобил,на който е сменен двигателя с по-мощен!
Трябва ти документ(талон) на двигателя донор ,след това отиваш в технотест за още един документ и после обратно в КАТ
5 мнения
• Страница 1 от 1