Ефирна цифрова телевизия?
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ
- Потребител
-
Ефирна цифрова телевизия?
Колеги,
Жена ми има едно бунгало до Ивайловград и тъй като няма интернет наблизо, реших да помисля малко за ТВ
Дайте идея какво да предприема, че да хваща, гръцките (цифрови ефирни) и турските телевизии?
Какво да купя - голяма ефирна антена и цифров приемник или има едни стайни цифрови приемници с антена...Нищо не разбирам от материята, но знам, че на това място има достатъчно силен сигнал от комшиите, но как най-добре да го "хвана" се чудя аз
Благодаря,
Жена ми има едно бунгало до Ивайловград и тъй като няма интернет наблизо, реших да помисля малко за ТВ

Благодаря,
- Teogop
- младши ентусиаст
-
- Кара: бързо
Re: Ефирна цифрова телевизия?
Най-добре е със сателитна чиния и приемник и си лови ефирните от спътник. Друг вариант е да сключи договор за сателитна цифрова в Гърция/Турция и да си сложи чинията на Ивайловград.
- ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ
- Потребител
-
Teogop написа:Най-добре е със сателитна чиния и приемник и си лови ефирните от спътник. Друг вариант е да сключи договор за сателитна цифрова в Гърция/Турция и да си сложи чинията на Ивайловград.
И каква е логиката да плащаш месечно по 40лв. за гръцка сателитна телевизия (10 канала), която така или иначе, ти е налична ефирно

Е, за някои, може и 480 лева годишно да не са парИ...знам ли?

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ написа:Teogop написа:Най-добре е със сателитна чиния и приемник и си лови ефирните от спътник. Друг вариант е да сключи договор за сателитна цифрова в Гърция/Турция и да си сложи чинията на Ивайловград.
И каква е логиката да плащаш месечно по 40лв. за гръцка сателитна телевизия (10 канала), която така или иначе, ти е налична ефирно![]()
Е, за някои, може и 480 лева годишно да не са парИ...знам ли?
Ми няма друг начин е пич. Или слагаш една кирлива офсетова чинийка или на договор. Друг начин нЕма.

- ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ
- Потребител
-
xpl0d написа:Ми няма друг начин е пич. Или слагаш една кирлива офсетова чинийка или на договор. Друг начин нЕма.
Аз не ги разбирам нещата, ама ти съвсем!

КЛЮЧ!

5 мнения
• Страница 1 от 1