Ефирна цифрова телевизия?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Ефирна цифрова телевизия?

Мнение от ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ » 10 Авг 2012, 18:57

Колеги,
Жена ми има едно бунгало до Ивайловград и тъй като няма интернет наблизо, реших да помисля малко за ТВ :mrgreen: Дайте идея какво да предприема, че да хваща, гръцките (цифрови ефирни) и турските телевизии? :banghead: Какво да купя - голяма ефирна антена и цифров приемник или има едни стайни цифрови приемници с антена...Нищо не разбирам от материята, но знам, че на това място има достатъчно силен сигнал от комшиите, но как най-добре да го "хвана" се чудя аз :mrgreen:
Благодаря,

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бързо

Re: Ефирна цифрова телевизия?

Мнение от Teogop » 10 Авг 2012, 21:09

Най-добре е със сателитна чиния и приемник и си лови ефирните от спътник. Друг вариант е да сключи договор за сателитна цифрова в Гърция/Турция и да си сложи чинията на Ивайловград.

Потребител
Аватар

Мнение от ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ » 10 Авг 2012, 21:14

Teogop написа:Най-добре е със сателитна чиния и приемник и си лови ефирните от спътник. Друг вариант е да сключи договор за сателитна цифрова в Гърция/Турция и да си сложи чинията на Ивайловград.

И каква е логиката да плащаш месечно по 40лв. за гръцка сателитна телевизия (10 канала), която така или иначе, ти е налична ефирно :dunno:
Е, за някои, може и 480 лева годишно да не са парИ...знам ли? :banghead:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 11 Авг 2012, 0:14

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ написа:
Teogop написа:Най-добре е със сателитна чиния и приемник и си лови ефирните от спътник. Друг вариант е да сключи договор за сателитна цифрова в Гърция/Турция и да си сложи чинията на Ивайловград.

И каква е логиката да плащаш месечно по 40лв. за гръцка сателитна телевизия (10 канала), която така или иначе, ти е налична ефирно :dunno:
Е, за някои, може и 480 лева годишно да не са парИ...знам ли? :banghead:

Ми няма друг начин е пич. Или слагаш една кирлива офсетова чинийка или на договор. Друг начин нЕма.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ » 11 Авг 2012, 8:39

xpl0d написа:Ми няма друг начин е пич. Или слагаш една кирлива офсетова чинийка или на договор. Друг начин нЕма.

Аз не ги разбирам нещата, ама ти съвсем! :yes: Гърция е на 1км. и ефирно се хващат техните ТВ-та и даже имат цифрови DBV-T (май беше). Какви офсетки и договори?

КЛЮЧ! :bchug:

Назад към Извън Темата