Интернет Манастирски ливади запад

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Интернет Манастирски ливади запад

Мнение от Southside » 30 Окт 2012, 17:11

На нет не държа. При Булсат и през покрива е вариант, обаче трябва да се пробива дограма или външна стена, което никак не ми се иска. Отделно, че без твой човек се чака месеци за монтаж, а имат проблеми с наличността на HD устройства. :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 30 Окт 2012, 18:38

Имаш ли вътрешно окабеляване за телевизия. От телевизията на TVnet съм доволен, има 5 дискавърите, едното HD. Сигнала си е по кабела и във вас само слагаш мушкаш в розетките. Няма допълнителни устройства и глупости.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 30 Окт 2012, 19:24

PowerNet !
За МегаНаебан не си и помисляй,смотания им интернет вече 2ра седмица е по-бавен от охлюв.

Потребител
Аватар

Мнение от amneziac » 01 Ное 2012, 23:15

И аз съм на Powernet и откакто съм в манастирски ливади за 5 години ми е спирал 3-4 пъти. Скороста е добра имат 24/7 поддръжка и може да се плаща през интернет.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 02 Ное 2012, 14:16

Мерси колега, такова мнение търсих, това с плащането през нет-а е много удобно, обаче не предлагат телевизия въпросния доставчик :(

Потребител
Аватар

Мнение от amneziac » 02 Ное 2012, 23:00

Southside написа:Мерси колега, такова мнение търсих, това с плащането през нет-а е много удобно, обаче не предлагат телевизия въпросния доставчик :(

Ами аз мисля, че за да е добра търсената услуга трябва да са разделени: интернет доставчик за интернет, друг който предлага главно телевизия и така, защото всеки се е специализирал в това което може най-добре пък останалото не е на ниво. Също така ако си мислиш, че ще ти излезе по-евтино, не е така. Не ми се смята сега сам си прецино само да ти кажа цените които са при мен: за интернет 25лева - тегля с 5-6-7мб/с от България и 2-3мб/с от света;на Булстатком съм и плащам 15+2лева за телевизия с 1 допълнителен приемник.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 02 Ное 2012, 23:33

Моя е грешката, че писах в тази тема :oops:
Нет доставчикът ми е стабилен, но не предлага телевизия, а аз търся само такава услуга :angel:
Тъй като нямам възможност за монтаж на Булсат, алтернативите като качество освен Близу не са много :roll:

Предишна

Назад към Извън Темата