Интернет Манастирски ливади запад
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Southside
- кандидат ентусиаст
-
Re: Интернет Манастирски ливади запад
На нет не държа. При Булсат и през покрива е вариант, обаче трябва да се пробива дограма или външна стена, което никак не ми се иска. Отделно, че без твой човек се чака месеци за монтаж, а имат проблеми с наличността на HD устройства. 

Имаш ли вътрешно окабеляване за телевизия. От телевизията на TVnet съм доволен, има 5 дискавърите, едното HD. Сигнала си е по кабела и във вас само слагаш мушкаш в розетките. Няма допълнителни устройства и глупости.
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
PowerNet !
За МегаНаебан не си и помисляй,смотания им интернет вече 2ра седмица е по-бавен от охлюв.
За МегаНаебан не си и помисляй,смотания им интернет вече 2ра седмица е по-бавен от охлюв.
И аз съм на Powernet и откакто съм в манастирски ливади за 5 години ми е спирал 3-4 пъти. Скороста е добра имат 24/7 поддръжка и може да се плаща през интернет.
- Southside
- кандидат ентусиаст
-
Мерси колега, такова мнение търсих, това с плащането през нет-а е много удобно, обаче не предлагат телевизия въпросния доставчик 

Southside написа:Мерси колега, такова мнение търсих, това с плащането през нет-а е много удобно, обаче не предлагат телевизия въпросния доставчик
Ами аз мисля, че за да е добра търсената услуга трябва да са разделени: интернет доставчик за интернет, друг който предлага главно телевизия и така, защото всеки се е специализирал в това което може най-добре пък останалото не е на ниво. Също така ако си мислиш, че ще ти излезе по-евтино, не е така. Не ми се смята сега сам си прецино само да ти кажа цените които са при мен: за интернет 25лева - тегля с 5-6-7мб/с от България и 2-3мб/с от света;на Булстатком съм и плащам 15+2лева за телевизия с 1 допълнителен приемник.
- Southside
- кандидат ентусиаст
-
Моя е грешката, че писах в тази тема
Нет доставчикът ми е стабилен, но не предлага телевизия, а аз търся само такава услуга
Тъй като нямам възможност за монтаж на Булсат, алтернативите като качество освен Близу не са много

Нет доставчикът ми е стабилен, но не предлага телевизия, а аз търся само такава услуга

Тъй като нямам възможност за монтаж на Булсат, алтернативите като качество освен Близу не са много

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2