Просташко поведение на колега с № 0006
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
GIORCETO написа:Аз бях!!!![]()
![]()
![]()
Ама ти и БМВ ли имаш

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
mafia написа:Ха сега кажете останали потребители - ако си карате и някой ви се влачи пред вас и виждайки , че се движите по-бързо от него , не се мърда - не бихте ли постъпили по същия начин
Ми не. Обаче после оборотомера ми се движи между 4000 и 6000

It's not who You are, it's who You know...
- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
На същия този мост, в същата посока ми се случи една подобна история. Карам си в лява лента, със 70, зад мене някаква лада се напъва, лепнала ми се е и даже ми свири с клаксона (да не говорим, че този мост им е любим на колегите за засади). Освободи се място от дясно и той си изпревари, като толкова му беше зор. Веднага след това се набута пред мене и наби спирачка. Добре че не карам някоя каруца и спирачките ми държат, че щях да му вляза в багажника.
Хубаво, бърза, изпревари ме, но каква му беше идеята да се набива пред мене така и не разбрах.
С тая култура по пътищата за никъде не сме...
Хубаво, бърза, изпревари ме, но каква му беше идеята да се набива пред мене така и не разбрах.
С тая култура по пътищата за никъде не сме...
anabella написа:...(да не говорим, че този мост им е любим на колегите за засади)...

Що не казваш къде са засадите и по кое време да знаем!

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
kam_tod написа:anabella написа:...(да не говорим, че този мост им е любим на колегите за засади)...
Ма ти ченге ли си?
Що не казваш къде са засадите и по кое време да знаем!
Не съм, просто употребявам това название, защото имам няколко близки приятели, които работят в МВР, но нямат нищо общо с КАТ.
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
sieg написа:Като е толкова бърз да ме изпревари отдясно!
Един път дадох така предимство на един бакшиш и после изправях джанта, а гумата не ставаше на нищо. Заставам си на средата и да е***т майките. Щото оня не се върна да ми помогне, а знае да свети с дългите. Не ме интересуват такива. А и това се нарича усложнена пътно-транспортна обстановка и по принцип аз съм в правото си да се движа бавно и където преценя. Сякаш ако има катастрофа и караме в насрещното, тия срещу нас трябва да ни свиркат заради това...
Бесен съм на такива!
Който много бърза, да задминава откъдето иска като не му изнася скоростта.. особено пък на празно, ако бях аз щях да сваля до 5 км/ч, и мен адски ме дразнят такива. Културата ни е но1, от 10 коли 1-2 ти пускат аварийки за мерси като ги пуснеш пред теб примерно, другите са капитан планета само леко по-нагли

mafia написа:Абсолютно нормално за България...не знам какво си се впечатлил толковаТва е твойта версия по случая - но дали и на този с БМВ-то е такава
Мен пък ми се е случвало някой така да ми се мотка пред мене , че даже и да не бързам , пак се изнервям...а ако съм се изнервил повечко - не само бих посвирил 10-20 секунди
![]()
Ха сега кажете останали потребители - ако си карате и някой ви се влачи пред вас и виждайки , че се движите по-бързо от него , не се мърда - не бихте ли постъпили по същия начин
Доколкото съм чел Правилника за движение по пътищата - имам еди в колата и един в компютъра, задния трябва да се съобразява с предния, а не обратното. Второ, колегата не знам дали бързаше, ако е така е било само по нагорнището и към средата на моста, а после наби спирачка при лекия завой, който можеше спокойно и с по-висока скорост да се вземе, така че си мисля по-скоро, че е някой пишман шофьорче може би без книжка, взело BMW-то на тате да покара. При тая обстановка на това място шофирането над 60-70 км/ч и ако не знаеш дупките, може да доведе до смяна на джанта, картер или носач. Виждал съм там и самокатастрофирала кола заради дупките. Виждал съм и катастрофи доста - примерно някой натиска яко, зад него друг на 2 м се е лепнал, първия бие спирачка заради дупка, втория се забие в него - спомням си че някакво момиче с хубава кола беше сгънала отзад една Шкодичка 120. И не си мисли, че съм карал бавно - карам и там също бях с нормална скорост, съобразена с обстановката, състоянието на пътя и т. н.
А за ченгетата - седят долу след завоя в обратна посока - към Надежда, но напоследък май рядко. То вчера в София имаше доста патрулки и КАТ. Едвам не изгорях на Хилтън, а един хванаха на Симеоновско шосе пред мене мина на червено.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2