Просташко поведение на колега с № 0006

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 15 Авг 2006, 19:30

GIORCETO написа:Аз бях!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ама ти и БМВ ли имаш :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 16 Авг 2006, 23:54

mafia написа:Ха сега кажете останали потребители - ако си карате и някой ви се влачи пред вас и виждайки , че се движите по-бързо от него , не се мърда - не бихте ли постъпили по същия начин :?:

Ми не. Обаче после оборотомера ми се движи между 4000 и 6000 :uups: , нищо че мотора лопа, гърнето е избушено, а съединителя реве за отпуска... :uups: .
It's not who You are, it's who You know...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 17 Авг 2006, 9:43

На същия този мост, в същата посока ми се случи една подобна история. Карам си в лява лента, със 70, зад мене някаква лада се напъва, лепнала ми се е и даже ми свири с клаксона (да не говорим, че този мост им е любим на колегите за засади). Освободи се място от дясно и той си изпревари, като толкова му беше зор. Веднага след това се набута пред мене и наби спирачка. Добре че не карам някоя каруца и спирачките ми държат, че щях да му вляза в багажника.
Хубаво, бърза, изпревари ме, но каква му беше идеята да се набива пред мене така и не разбрах.

С тая култура по пътищата за никъде не сме...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 17 Авг 2006, 11:00

anabella написа:...(да не говорим, че този мост им е любим на колегите за засади)...

:shock: Ма ти ченге ли си?
Що не казваш къде са засадите и по кое време да знаем! :mhihi:
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 17 Авг 2006, 11:03

kam_tod написа:
anabella написа:...(да не говорим, че този мост им е любим на колегите за засади)...

:shock: Ма ти ченге ли си?
Що не казваш къде са засадите и по кое време да знаем! :mhihi:

Не съм, просто употребявам това название, защото имам няколко близки приятели, които работят в МВР, но нямат нищо общо с КАТ.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 17 Авг 2006, 12:08

sieg написа:Като е толкова бърз да ме изпревари отдясно!
Един път дадох така предимство на един бакшиш и после изправях джанта, а гумата не ставаше на нищо. Заставам си на средата и да е***т майките. Щото оня не се върна да ми помогне, а знае да свети с дългите. Не ме интересуват такива. А и това се нарича усложнена пътно-транспортна обстановка и по принцип аз съм в правото си да се движа бавно и където преценя. Сякаш ако има катастрофа и караме в насрещното, тия срещу нас трябва да ни свиркат заради това...
Бесен съм на такива! :evil:

Който много бърза, да задминава откъдето иска като не му изнася скоростта.. особено пък на празно, ако бях аз щях да сваля до 5 км/ч, и мен адски ме дразнят такива. Културата ни е но1, от 10 коли 1-2 ти пускат аварийки за мерси като ги пуснеш пред теб примерно, другите са капитан планета само леко по-нагли :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от PGV » 17 Авг 2006, 17:20

mafia написа:Абсолютно нормално за България...не знам какво си се впечатлил толкова :roll: Тва е твойта версия по случая - но дали и на този с БМВ-то е такава :?: Мен пък ми се е случвало някой така да ми се мотка пред мене , че даже и да не бързам , пак се изнервям...а ако съм се изнервил повечко - не само бих посвирил 10-20 секунди ;)
Ха сега кажете останали потребители - ако си карате и някой ви се влачи пред вас и виждайки , че се движите по-бързо от него , не се мърда - не бихте ли постъпили по същия начин :?:

Доколкото съм чел Правилника за движение по пътищата - имам еди в колата и един в компютъра, задния трябва да се съобразява с предния, а не обратното. Второ, колегата не знам дали бързаше, ако е така е било само по нагорнището и към средата на моста, а после наби спирачка при лекия завой, който можеше спокойно и с по-висока скорост да се вземе, така че си мисля по-скоро, че е някой пишман шофьорче може би без книжка, взело BMW-то на тате да покара. При тая обстановка на това място шофирането над 60-70 км/ч и ако не знаеш дупките, може да доведе до смяна на джанта, картер или носач. Виждал съм там и самокатастрофирала кола заради дупките. Виждал съм и катастрофи доста - примерно някой натиска яко, зад него друг на 2 м се е лепнал, първия бие спирачка заради дупка, втория се забие в него - спомням си че някакво момиче с хубава кола беше сгънала отзад една Шкодичка 120. И не си мисли, че съм карал бавно - карам и там също бях с нормална скорост, съобразена с обстановката, състоянието на пътя и т. н.

А за ченгетата - седят долу след завоя в обратна посока - към Надежда, но напоследък май рядко. То вчера в София имаше доста патрулки и КАТ. Едвам не изгорях на Хилтън, а един хванаха на Симеоновско шосе пред мене мина на червено.

Предишна

Назад към Извън Темата