Бързи и яростни: Токио Дрифт
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
По скалата от 1 до 10Волния Уили написа:Въпрос на вкус казало кучето и си облизало гъ*а!!!
Мене филмчето ми беше да не е интересно ,но поне не ми беше тъпо.Имаше приятни моменти,а и да се видят нещата в тази страна е интересно.Върху смисъла и сценария можеше да се поработи още мъничко,но в общи линии фимчето ми беше приятно!Гледайте го на кино обаче,защото ефекта до голяма част се губи!
Сюжет 0 Фантастика 11 смях 11 най интересното от филма е края на филма.

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
- Кара: '08 E91 330xi
Re: ре
slavianko написа:По скалата от 1 до 10Волния Уили написа:Въпрос на вкус казало кучето и си облизало гъ*а!!!
Мене филмчето ми беше да не е интересно ,но поне не ми беше тъпо.Имаше приятни моменти,а и да се видят нещата в тази страна е интересно.Върху смисъла и сценария можеше да се поработи още мъничко,но в общи линии фимчето ми беше приятно!Гледайте го на кино обаче,защото ефекта до голяма част се губи!
Сюжет 0 Фантастика 11 смях 11 най интересното от филма е края на филма.![]()
![]()
Само музиката беше готина това е...
нали ти казах,въпрос на вкус

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: ре
А тук си абсолютно правВолния Уили написа:slavianko написа:По скалата от 1 до 10Волния Уили написа:Въпрос на вкус казало кучето и си облизало гъ*а!!!
Сюжет 0 Фантастика 11 смях 11 най интересното от филма е края на филма.![]()
![]()
Само музиката беше готина това е...
нали ти казах,въпрос на вкус![]()
![]()

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
чак днес го гледах. Все си мислех, че поне малко ще ми хареса, все пак става въпрос за коли, каскади "дрифт"
, но ... уви. Това е по-скоро някаква комедия или детско филмче, фантастика.. пълна боза. Не могат да заснемат нещо по реално или поне да вкарат някакъв сюжет - абсолютно нищо няма. Все едно гледаш някоя компютърна игра. Не си губете времето

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3