Бързи и яростни: Токио Дрифт

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

ре

Мнение от slavianko » 01 Сеп 2006, 18:50

Волния Уили написа:Въпрос на вкус казало кучето и си облизало гъ*а!!!
Мене филмчето ми беше да не е интересно ,но поне не ми беше тъпо.Имаше приятни моменти,а и да се видят нещата в тази страна е интересно.Върху смисъла и сценария можеше да се поработи още мъничко,но в общи линии фимчето ми беше приятно!Гледайте го на кино обаче,защото ефекта до голяма част се губи!
По скалата от 1 до 10
Сюжет 0 Фантастика 11 смях 11 най интересното от филма е края на филма. :mhihi: :mhihi: :mhihi: Само музиката беше готина това е...
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Трудно влиза в колата
Трудно влиза в колата
Аватар
Кара: '08 E91 330xi

Re: ре

Мнение от Kashalota » 01 Сеп 2006, 18:51

slavianko написа:
Мене филмчето ми беше да не е интересно ,но поне не ми беше тъпо.Имаше приятни моменти,а и да се видят нещата в тази страна е интересно.Върху смисъла и сценария можеше да се поработи още мъничко,но в общи линии фимчето ми беше приятно!Гледайте го на кино обаче,защото ефекта до голяма част се губи!
По скалата от 1 до 10
Сюжет 0 Фантастика 11 смях 11 най интересното от филма е края на филма. :mhihi: :mhihi: :mhihi: Само музиката беше готина това е...

нали ти казах,въпрос на вкус :) :) :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Re: ре

Мнение от slavianko » 02 Сеп 2006, 17:29

Волния Уили написа:
slavianko написа:
По скалата от 1 до 10

нали ти казах,въпрос на вкус :) :) :)
А тук си абсолютно прав ;) Това наистина е въпрос на вкус
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 04 Сеп 2006, 2:01

К'фа беше тая жълтата кола дето се взриви?
Много тъп филм иначе..

Слави
Аватар

Мнение от © » 06 Сеп 2006, 22:32

чак днес го гледах. Все си мислех, че поне малко ще ми хареса, все пак става въпрос за коли, каскади "дрифт" :mhihi: , но ... уви. Това е по-скоро някаква комедия или детско филмче, фантастика.. пълна боза. Не могат да заснемат нещо по реално или поне да вкарат някакъв сюжет - абсолютно нищо няма. Все едно гледаш някоя компютърна игра. Не си губете времето

Предишна

Назад към Извън Темата