Вярва ли им някой на тези глупости от автообявите
Модератор: Общи модератори
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Re: Вярва ли им някой на тези глупости от автообявите
Емо, ти си мутра, няма начин
Аз обаче намирам логика в това, колата да не е изгнила или ръждясала здраво, но да е със счупен мотор примерно. По тази причина се взема за без пари здраво купе, на което веднага за под 2000 лв.(даже май са много) се присажда едно "ново" сърце и газ. Или се ремонтира съществуващия и пак газ.

Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Elesar74 написа:Емо, ти си мутра, няма начинАз обаче намирам логика в това, колата да не е изгнила или ръждясала здраво, но да е със счупен мотор примерно. По тази причина се взема за без пари здраво купе, на което веднага за под 2000 лв.(даже май са много) се присажда едно "ново" сърце и газ. Или се ремонтира съществуващия и пак газ.
Не, разбира се че не съм,просто преди доста години возех някой хора,такава ми бе работата и същевременно хобито да карам автомобили,по време на тази ми работа,освен че съм си купувал автомобили за мен си (първият беше гоУф 1,не ми хареса и след два месеца го продадох и си купих мицубиши галант дизел,после със заеми и тн напуни си взех Е30 с двойният стоп

Та за тези години са се навъртяли доста автомобили (по едно време имах 18 автомобила служебни едновременно,бяха в един открит охраняем паркинг и след един инцидент с няколко автомобила не можехме да запалим и дори някой да отключим заради паднал ток на акумулатора,в задълженията ми влезе всяка събота и неделя да се развозва някой или няколко,та беше доста забавно като отида с някоя девойка ,покажа и автомобилите и я накарам да си избере...бе комплексарска работа

Та не разбрах кое точно му е смешно на колегата Projektzwo
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Е, съвсем не мисля че си мутра, това беше шега. Но ми хареса идеята с волвото.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- rosko3001
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е39 530Д 2002г.
- Мечтае да кара: БМВ Ф10 530хд