Вярва ли им някой на тези глупости от автообявите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Re: Вярва ли им някой на тези глупости от автообявите

Мнение от Elesar74 » 01 Авг 2013, 13:46

Емо, ти си мутра, няма начин :D Аз обаче намирам логика в това, колата да не е изгнила или ръждясала здраво, но да е със счупен мотор примерно. По тази причина се взема за без пари здраво купе, на което веднага за под 2000 лв.(даже май са много) се присажда едно "ново" сърце и газ. Или се ремонтира съществуващия и пак газ.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 01 Авг 2013, 14:00

Elesar74 написа:Емо, ти си мутра, няма начин :D Аз обаче намирам логика в това, колата да не е изгнила или ръждясала здраво, но да е със счупен мотор примерно. По тази причина се взема за без пари здраво купе, на което веднага за под 2000 лв.(даже май са много) се присажда едно "ново" сърце и газ. Или се ремонтира съществуващия и пак газ.

Не, разбира се че не съм,просто преди доста години возех някой хора,такава ми бе работата и същевременно хобито да карам автомобили,по време на тази ми работа,освен че съм си купувал автомобили за мен си (първият беше гоУф 1,не ми хареса и след два месеца го продадох и си купих мицубиши галант дизел,после със заеми и тн напуни си взех Е30 с двойният стоп :mhihi: и така на татък) ,съм купувал по поръчка на шефовете си автомобили за тях,тоест ми се явява служебен,купуваха се от тук че дори ходил съм и до германия,италия и австрия за подобни покупки....
Та за тези години са се навъртяли доста автомобили (по едно време имах 18 автомобила служебни едновременно,бяха в един открит охраняем паркинг и след един инцидент с няколко автомобила не можехме да запалим и дори някой да отключим заради паднал ток на акумулатора,в задълженията ми влезе всяка събота и неделя да се развозва някой или няколко,та беше доста забавно като отида с някоя девойка ,покажа и автомобилите и я накарам да си избере...бе комплексарска работа :mhihi: )
Та не разбрах кое точно му е смешно на колегата Projektzwo

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 01 Авг 2013, 15:21

Е, съвсем не мисля че си мутра, това беше шега. Но ми хареса идеята с волвото.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е39 530Д 2002г.
Мечтае да кара: БМВ Ф10 530хд

Мнение от rosko3001 » 01 Авг 2013, 23:56

:nono: Познавам доста търговци на коли които се отказаха от този бизнес, казват че вече няма смисъл имало далавера само на катастрофирали ама и такива рядко изпадали.... Другото което съм чувал от тях е ,че най-лесно се продава кола с много забележки от Италия, изобщо не си правят труда да я правят, защото излиза доста над средната цена на пазара и я продават със забележките през 200-300евро. Пример; Купуват 5-6 автомобила в пакет от Италия за около 5-6000 евро, всичките с не малко забележки на по няколко милиона км,после се качват на автовоз и в България. След като се разтоварят примерно в Дупница или Горубляне се изкупуват от търговци на дребно, които купуват по 1-2 коли , които започват да реставрират и освежават и продават на крайния потребител като уникални ,перфектни милионници, но понякога се случва така ,че някоя кола не си заслужава труда и я пускат на цена доста под средната и се чака балъка, които да я купи много изгодно и евтино,но да вложи много :mhihi: :mhihi: :mhihi: в милионник който става само за скрап и после се започва :banghead: :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата