Търся собственици на заведения

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Re: Търся собственици на заведения

Мнение от Vasko » 28 Сеп 2013, 18:29

Bareck написа:Да пробвам да отгатна... SCI ? :lol:

Е, щом и в технически форум заговорихте за SCI ..... И като стана дума за въпросната фирма, същите за тези,който са стигнали горни елитни нива като ''елитстар 2'' и в продължение на три месеца затвърдят позицията си , получават като награда от фирмата по едно чисто ново БМВ 5-ца ,чийто лизинг се плаща от SCI .:))
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 28 Сеп 2013, 22:14

Отидете на едно представяне на SCI, да се посмеете :lol: След като много хора ме "зарибяваха", но не можеха да ми отговорят на нито един адекватен въпрос :lol: , реших да отида на представянето. После се хванах за главата колко заблудени хора има :help: И как всички ги зарибяват с тея 5-ици :mhihi: :mhihi: :mhihi: Чак ги бяха напаркирали отпред на "ейнджълки" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 28 Сеп 2013, 23:53

Няколко приятеля се хванаха с това SCI, казаха ми, че са почнали с някаква сума около 500 лева, които си ги избили за 2 месеца някъде и след това почнали само да печелят. Единия ми представи там всичко, направи ми някви схеми на хартия и т.н, но почти нищо не рабрах ..

Не е чиста работата с тоя бизнес, така ли ?

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 29 Сеп 2013, 0:58

Еми вероятно е взел 600лв "бизнес пакет" :mhihi: :mhihi: и е набутал още няколко приятеля да си вземат :lol: Той взима еднократно % от всеки следващ "пакет". Така ги е избил. В един момент балъците за прецакване се изчерпват и няма пАри :mhihi: Аз имам няколко познати с по 3000лв. "пакети" :mhihi: :mhihi: :mhihi: , които бая приятели си навързаха, ама 3000лв. не се избиват лесно :lol: Реално от тези под теб взимаш по 0,5% от "спестените пари" с картите. Още по-реално е, че тази карта за намаление ще я ползват 1-2 пъти месечно. Т.е., ако пазаруваш за 100лв., този над теб ще вземе 50ст. :mhihi: Смятай колко хора трябва да имаш под теб, които да пазаруват по 100лв. месечно... като има и значение колко под теб са :mhihi: и още някаква схема също имаше, от която пак ставаха по-малко. Големия процент е, когато прецакаш някое приятелче да си закупи пакет чрез теб :wave: И това приятелче, за да си ги избие... трябва да прецака една камара приятелчета :mhihi: :mhihi: :mhihi: Иначе, ако си купиш просто самата карта (50лв., ако не се лъжа), за да ползваш отстъпките... рано или късно ще я избиеш. Но честно казано трудно ще спестяваш повече от 15-20лв. месечно. Просто на прекалено малко места предлагат отстъпки. Имат за 1-2 "кучи бензиностанции", но отстъпката е колкото всеки втори има в Лукойл, Еко и т.н., т.е. няколко стотинки. 80-90% от отстъпките са на неща, които я ползваш 1 път в годината, я не (зъболекар и т.н., като не съм се запознавал с тарифи :lol: ) Както и имат в магазини, които просто имат по-висока надценка и с въпросната "отстъпка" ставаш на нормални цени :lol: А пък в кафето за 5лв. сметка, да спестиш 40-50ст.... които оставаш за бакшиш.... пълна пародия. По-добре намери начин за студентска ISIC :lol: :mhihi:

П.П. Нямам SCI, да не се смята за реклама или нещо от сорта. Малко разяснение вкарах, дано спрат хората да се набутват с тази простотия :kuku: Страшно много хора се набутаха с по 3 бона в баш кризата :kuku: :kuku: :kuku: Ако прецените, трийте ми поста :wave:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Vasko » 29 Сеп 2013, 4:53

TNT написа:Еми вероятно е взел 600лв "бизнес пакет" :mhihi: :mhihi: и е набутал още няколко приятеля да си вземат :lol: Той взима еднократно % от всеки следващ "пакет". Така ги е избил. В един момент балъците за прецакване се изчерпват и няма пАри :mhihi: Аз имам няколко познати с по 3000лв. "пакети" :mhihi: :mhihi: :mhihi: , които бая приятели си навързаха, ама 3000лв. не се избиват лесно :lol: Реално от тези под теб взимаш по 0,5% от "спестените пари" с картите. Още по-реално е, че тази карта за намаление ще я ползват 1-2 пъти месечно. Т.е., ако пазаруваш за 100лв., този над теб ще вземе 50ст. :mhihi: Смятай колко хора трябва да имаш под теб, които да пазаруват по 100лв. месечно... като има и значение колко под теб са :mhihi: и още някаква схема също имаше, от която пак ставаха по-малко. Големия процент е, когато прецакаш някое приятелче да си закупи пакет чрез теб :wave: И това приятелче, за да си ги избие... трябва да прецака една камара приятелчета :mhihi: :mhihi: :mhihi: Иначе, ако си купиш просто самата карта (50лв., ако не се лъжа), за да ползваш отстъпките... рано или късно ще я избиеш. Но честно казано трудно ще спестяваш повече от 15-20лв. месечно. Просто на прекалено малко места предлагат отстъпки. Имат за 1-2 "кучи бензиностанции", но отстъпката е колкото всеки втори има в Лукойл, Еко и т.н., т.е. няколко стотинки. 80-90% от отстъпките са на неща, които я ползваш 1 път в годината, я не (зъболекар и т.н., като не съм се запознавал с тарифи :lol: ) Както и имат в магазини, които просто имат по-висока надценка и с въпросната "отстъпка" ставаш на нормални цени :lol: А пък в кафето за 5лв. сметка, да спестиш 40-50ст.... които оставаш за бакшиш.... пълна пародия. По-добре намери начин за студентска ISIC :lol: :mhihi:

П.П. Нямам SCI, да не се смята за реклама или нещо от сорта. Малко разяснение вкарах, дано спрат хората да се набутват с тази простотия :kuku: Страшно много хора се набутаха с по 3 бона в баш кризата :kuku: :kuku: :kuku: Ако прецените, трийте ми поста :wave:

Не знам защо за пореден път се убеждавам ,че някой разбрал не разбрал и поднася грешна информация относно нещо,което и на него не му е известно . Не искам да правя реклама на компанията, но първо бих посъветвал колегата да посети освен лекции и Бизнес ден или пък партньорско обучение,където най-подробно е обяснен компенсационният план на компанията.
Колкото до картите както се изрази ''за 50 лв.'' Всъщност за тези 50 лв ти получаваш освен картата и готова платформа в сайта на SCI,където всеки един момент можеш да си проверяваш сметката колко си спестил и т.н.Друг е въпроса,че след всяка покупка ти идва смс напълно безплатно на телефона с точната сума, която си спестил . Казваш имало две бензиностанции и зъболекар.Ами колега , само ще ти кажа да отвориш сайта и да си избереш града, в който живееш и сам ще се убедиш,че освен зъболекар има и вулканизатор, детски център , сладкарница, козметик , парфюмерия , много пицарии ,а дори и напоследък са включени и доста магазини от Мол-овете. Ако говорим за София в момента има около 297 обекта, за Пловдив те са 302 и да не изброявам и другите градове. И за да не бъда голословен само ще ти напиша нещо ,което е болна тема за всички от нас . Диана центровете за гуми също са вътре с 14 % отстъпка .Хайде сега си направи една проста аритметика ако си купиш гуми за 800 лв . и представяйки тази карта от SCI как ще ти се отразят 14 % отстъпка, как мислиш дали са малко или много ? Ами ако три пъти в месеца си закараш автомобила на автомивка и оттам спестиш още 7-8 лв,защото отстъпките варират от 8-12%,ами ако гаджето ти или жената ти три пъти в месеца отиде на фризьор или пък семейно излезете на ресторант ,защото ресторантите също с големи отстъпки . На всички е ясно , че най-голям процент отстъпка се дава в хранителните стоки и заведенията, а най-малък е при горивата ...
И ако си мислиш, че бонуси се трупат само от тези, който са включени след теб и от тяхното пазаруване , дълбоко се лъжеш. Взимаш няколко вида бонуси - ''предай нататък'', ''групов бонус'', ''приятелски бонус'', партньорски бонус'' и т.н. а, да не говорим ,че когато се издигнеш в елитните нива нещата стават адски опростени ,защото под теб имаш структура и хората работят,защото всеки е заинтересован да работи . Колкото повече работи, толкова повече получава, колкото повече пазарува, толкова по-големи отстъпки ще има. Наистина колеги, много се дразня когато не сте разбрали същността на дейността на тази фирма. Някой ще ми каже, че това е пирамида ? Веднага ще му отговоря -НЕ, ТОВА НЕ Е ПИРАМИДА, ЗАЩОТО ТАЗИ КОМПАНИЯ ПЛАЩА ДАНЪЦИ КЪМ ДЪРЖАВАТА . Освен това при нея е възможно ако си под някой да взимаш повече от него стига да работиш повече ,а това го няма в нормалният модел .В реалността кога е възможно ти да взимаш повече от шефа си -отговора е НИКОГА. А, тук е възможно -ето затова не е пирамида . Освен това в пирамидата се облажват само тези, които са по върховете, а надолу другите лапат мухи. А при SCI процентите са така разделени ,че 50% отиват за компанията и за софтуера , а другите 50 % се раздават под формата на бонуси ,на клиентите потребители на SCI.Принципа на работа на компанията се основава на мултилевъл маркетинга . И ако не знаете, именно мултилевъл компаниите са произвели най-много милионери в света. Мултилевъл компания е и ОРИФЛЕЙМ, ''L&R BEUTY'' и много други . Но специално за SCI ще Ви кажа още нещо,което малцина знаете. Платформата и софтуера , с който работи компанията е толкова съвършен, че информацията се обновява на всяка секунда , а докато дори и в ГУГЪЛ обновяването е на 3 секунди ! Е, хайде да не пиша повече, че не искам да започвам безмислени спорове, нито пък да правя реклама . Някой ако иска повече инфо нека пише на лично , ще му дам информация и линк ,където е обяснено всичко нагледно и с примери . А сега Ви пожелавам лека нощ от мен !
Последна промяна Vasko на 29 Сеп 2013, 5:13, променена общо 2 пъти
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2 - BMW E30 touring
Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
Детайли за колата: Детайлите са перфектни.

Мнение от kokala » 29 Сеп 2013, 5:04

И аз познавам хора с по 3 бона вътре даже ходих на презентация ама нещо... трябва да вкараш мноооОго хора и те също да вкарват хора, да са активни, да пазаруват за да имаш полза иначе няма смисъл. А като знам колко малко народ ще се навие.. реших да не рискувам. Има ли някой от тук, който изкарва нещо задоволително от цялата тая работа? :mhihi:
Изображение Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Vasko » 29 Сеп 2013, 5:24

kokala написа:И аз познавам хора с по 3 бона вътре даже ходих на презентация ама нещо... трябва да вкараш мноооОго хора и те също да вкарват хора, да са активни, да пазаруват за да имаш полза иначе няма смисъл. А като знам колко малко народ ще се навие.. реших да не рискувам. Има ли някой от тук, който изкарва нещо задоволително от цялата тая работа? :mhihi:

Колега, веднага ти отговарям -ДА ,изкарва . А сега нека аз те попитам какъв е критерия за теб под това 'задоволително''. За някой може да е 1000 за други 3 000лв.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2 - BMW E30 touring
Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
Детайли за колата: Детайлите са перфектни.

Мнение от kokala » 29 Сеп 2013, 5:31

Ми колко да е задоволително за такава дейност... да почнем от 700-800лв месечно. Нека този, който изкарва тия пари, може и повече, да се похвали. Там уж се запознах с момчета изкарващи по 4к на месец.. ама си е тегава работата. Малко са хората, които биха се хванали на хорото поне от тези, които аз познавам. Питам, защото ми е интересно дали има хора от форума, които си докарват читави пари от тва нещо.
Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 29 Сеп 2013, 11:18

sineok_pi4_ написа:
TNT написа: именно мултилевъл компаниите са произвели най-много милионери в света. Мултилевъл компания е и ОРИФЛЕЙМ, ''L&R BEUTY'' и много други . Но специално за SCI ще Ви кажа още нещо,което малцина знаете. Платформата и софтуера , с който работи компанията е толкова съвършен, че информацията се обновява на всяка секунда , а докато дори и в ГУГЪЛ

Брат... смени си хаповете и тая явна реклама с някакви готови изречения и надъхвания... вземи си плати на форума поне за тема, че така е грозно.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 29 Сеп 2013, 12:28

Отворете си друга тема ако искате да дискутирате за това ;)
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата